buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
- Er i dialog med flere nye spillere
Arne Senstad er for lengst i gang med å kartlegge nye spillere, og han har vært i dialog med flere.

Publisert: 03.mai.2010 04:12
Oppdatert: -
Arne Senstad er for lengst i gang med å kartlegge nye spillere, og han har vært i dialog med flere.
DRAMMEN: Hvilke spillere han ønsker seg til Storhamar - hvis han fortsetter som trener - vil han ikke si så mye om foreløpig. Men et par navn kan han dele med HA-sportens lesere:
- Vi ønsker oss veldig Rannveig Haugen tilbake, men det er fortsatt usikkert om hun drar fra Esbjerg. Rannveig er en type som også kan opptre i en viktig lederrolle i laget, og derfor viktig på mange områder, sier Senstad.
Klarhet med dagens spillere
Han mener det er viktig at Storhamar nå først og fremst kommer i land med klubbens egne som skal i kontraktsforhandlinger.
For han er ikke i tvil om at dagens spillere har tatt mange steg i utviklingen denne sesongen.
Storhamar er også i dialog med Nina Arnfinnsdottir, og i vinter ble det sendt brev til Gjøvik og Vardal på keeperen Tone Wølner.
- Hun har igjen ett år av kontrakten sin, og jeg har forstått det slik at hun vil fullføre den.
Men Senstad er klar på at Storhamar trenger en keeper og en forsvarssjef.
De beste til Vestfold
- De beste og mest etablerte spillerne skal til Vestfold og spille for Larvik, men det finnes gode spillere ellers også, og det er viktig at Storhamar finner typer som passer inn både som spillere og sosialt. Vi har vært flinke til å finne slike spillere så langt. Og det er jo ikke så mange lag som er bedre enn oss i Norge, så de med ambisjoner bør komme til Storhamar.
- Det blir et spørsmål om pris.
- Hva med å hente noe fra overskuddslageret til Larvik?
- I og med de får så mange nye, får vi være våkne hvis det skulle by seg noen muligheter. Hvis de mener noen av spillerne har bedre av å spille i en annen klubb i en periode, ja, så har vi meldt vår interesse, sier Senstad.
Fire blir borte
Lene Jøranli, Maja Jakobsen, Guro Jakobsen og Jane Lundstadsveen spilte sin siste kamp for Storhamar mot Tertnes lørdag.
- Kan avgjøre kamper alene
Neste år er Izabela Duda tilbake etter fødselspermisjon.
- Får vi tilbake Iza slik hun var, er det ingen her hjemme som kan måle seg med henne. Hun har vist den egenskapen at hun kan avgjøre en kamp helt alene når det står og vipper, sier Senstad, som sier han er full av lyst og engasjement til å ta Storhamar videre hvis han og klubben blir enige om ny kontrakt.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat