buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
I SÆRKLASSE: Kamilla Sundmoen var Storhamars suverent beste spiller mot Gjerpen og scoret alt i alt ti mål.
 
- Er så stolt av Kamilla
Gjerpen - Storhamar 29-25: - Jeg er så stolt av Kamilla Sundmoen. I dag var hun rett og slett fantastisk, sa Storhamar-trener Arne Senstad, etter å ha servert de samme ordene til 23-åringen rett etter tapet for Gjerpen.

Publisert: 12.feb.2009 05:09
Oppdatert: -
SKIEN: Arne Senstad liker dårlig å tape håndballkamper, men i går kveld var han rett og slett så imponert over Storhamar-jenta at hun fikk den rosen hun fortjente.

- Bare så synd at de som skal hjelpe til rundt Kamilla, sliter for tiden, men det er kanskje ikke så rart heller. Både Anja Edin og Inger Senstad har slitt med influensa, sier Storhamar-treneren.

Aldri skutt så mye
- Jeg har aldri skutt så mye utenfra som i dag, sier Kamilla Sundmoen til HA-sporten.

23-åringen som måler 165 centimeter fra fotsåla og opp til hårrota, var bokstavlig talt stor i går kveld.
Kamilla var absolutt ikke feilfri, men viste en herlig glød og en vinnervilje som en er nødt til imponert av. Ti mål, fire av dem på straffekast, riktig nok, er ikke hverdagskost for Kamilla, som skal ha ros for at hun tok ansvar i går kveld.
- Det ble tungt å dra det alene i perioder, sier hun.
- Det så ut som om du av og til lette etter noen å spille til?
- Jeg er avhengig av stor fart i spillet mitt, og det var ikke alltid jeg fant noen å spille på, så det ble en del tekniske feil på meg også. I forsvar var jeg ikke bedre enn noen av de andre. Der var vi ikke aggressive nok, sier Kamilla.

Gikk i perioder
Periodevis spilte Storhamar ålreit, men det er også store perioder med store feil både i angrep og forsvar. I går misbrukte Storhamar over 30 angrep, og det var også perioder da forsvaret ikke var på hugget.

Laget hadde noen minutter midtvegs i hver omgang, da Gjerpen fikk dra i fra. I 1. omgang falt Storhamar kraftig i prestasjonene da Gjerpen fikk fra 8-7 til 12-7.
Storhamar kom tilbake igjen i 2. omgang og lå under med to mål (18-16), men så kom det en ny periode igjen der Gjerpen gikk fra og sikret seg en åttemålsledelse (26-18).
Da scoret Gjerpen på omtrent det som var av angrep, mens Storhamar i begge ender av banen.

Ble forutsigbare
På bakgrunn av de to siste kampene har Storhamar sitt å jobbe med.

- Vi har det, og vi prøver hver dag, sier Arne Senstad.
- Vi må få fram flere aggressive posisjoner i laget, og i dag ble vi for forutsigbare. Vi måtte sjanse bakover for å ta igjen det tapte, og i avgjørende øyeblikk går vi på blemmer og slipper inn skudd vi ikke skulle ha gjort.
- Har du endret målsetting etter at Tjugum og Duda ble borte?
- Hva var egentlig målsettingen? smiler Senstad.
- Jeg har hele tiden sagt at vi skulle bruke denne sesongen som en mellomsesong, og jeg hadde som mål å komme til Spektrum og gjøre gode europacupkamper. Vi kom nesten til Spektrum, og vi spilte gode kamper i E-cupen.
- Vi er fortsatt godt med i serien, men i dag var Gjerpen hvassere, og det er ikke gitt at vi skal vinne alle håndballkampene vi spiller, sier Senstad.
Kamilla Sundmoen er nevnt. Honnør også til Lene Jøranli som var god mellom stengene og Lise Løke som jobbet godt for laget sitt.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat