buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
- Et lag vi kan lære av og slå
Storhamar-trener Arne Senstad er glad for at Storhamar får møte Leipzig, et lag de kan lære av og samtidig slå, i 3. runde i EHF-cupen i håndball for damer.

Publisert: 15.okt.2008 06:33
Oppdatert: -
HAMAR: For Storhamar blir det som å komme fra asken til ilden. 2. rundekampene mot HBC Bascharage ble ikke den helt store utfordringen.

- Når vi første skal ut i E-cuphåndball, er det greit å få smake litt på nivået også, sier Storhamar-treneren. Han er ikke bare opptatt av at Storhamar skal ta seg videre. Han etterstreber også kvalitet i laget. Det kan bare bli bedre med kvalifisert motstand, som Leipzig kan gi.
- Slik sett vil jeg si at vi har fått en fin motstander. Jeg regner også med at Leipzig vil trekke flere folk til Prestrudhallen enn Bascharage gjorde. Det var skuffende få tilskuere (271 og 295) lørdag og søndag, men det er tydelig at det med E-cup ikke fenger dersom vi ikke har et godt lag å spille mot. Leipzig er et lag av en helt annen kvalitet enn laget fra Luxembourg.
Oppskriften for avansement i cupen, blir ifølge Senstad å vinne klart i den første kampen hjemme. Han regner med at oppgaven blir atskillig tøffere i Leipzig den andre helga i november, uka etter hjemmekampen.
- De er kjent for å ha en fantastisk interesse rundt laget sitt. Det skal vi nok få merke allerede under første kampen i Hamar, sier Arne Senstad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat