buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
AVGJØRELSEN: Linn-Kristin Riegelruth Koren jubler vilt for 26-24-scoringen 30 sekunder før full tid, mens Anja Edin og Kamilla Sundmoen fortviler. FOTO: HENNING RUGSVEEN.
 
- Føles faktisk litt surt
- Jeg hadde aldri trodd det skulle føles surt ut å tape med ett mål mot Larvik. Vi hater egentlig å spille slik, men noen ganger lønner det seg å høre på treneren, fastslår Kamilla Sundmoen.

Publisert: 09.jan.2012 07:39
Oppdatert: -

Hjemmelaget kom aldri inn i komfortsonen mot Storhamar i går ettermiddag.
Ikke publikum heller, som trodde på nok et gjesp av en kamp når det gjaldt spenning.
Men da speakeren ba om støtte da det gjensto tre minutter av kampen, og Betina Riegelhuth nettopp hadde redusert til 24-23, satt tilskuerne langt ut på stolsetene.
Gjorde jobben
- Vi var veldig på høyde i dag følte jeg, og i en kamp så vi at det ikke er så langt opp til et av verdens beste lag når vi gjør det vi skal. Vi hater egentlig å spille slik, men vi vet at vi må det mot Larvik. Det er lettere å være tålmodig når vi får betalt med scoringer som i dag. Hadde vi bommet mer, tror jeg det hadde glidd ut, tror Kamilla Sundmoen.
Storhamar brukte lang tid i hvert eneste angrep kampen igjennom når kontringer var utelukket.
Det ga betalt i form av at Larvik aldri kom inn i vant rytme med kontringer og mål i tidlig ankomst.
I forsvar kriget Hamar-jentene heroisk i perioder.
- Jeg tror ikke jeg har sett oss så ivrige til å ta duellene før. Det var rått. Det at vi senket tempoet framover, gjorde at vi orket mer jobbing defensivt, mener Storhamar-kapteinen.
Sto i mot støtet
Storhamar skulle ta ut Linn Jørum Sulland av kampen. Den oppgaven løste de godt.
Problemet var at Tine Stange fikk store rom i 1. omgang, og scoret mange mål.
I andre omgang fikk hun litt bedre oppfølging, men var den som dro lasset for Larvik i flere perioder.
- Det jeg er mest stolt av, er at vi ikke falt sammen da Larvik satte inn støtet i 2. omgang, slik som i fjor. Vi visste det kom, og tidligere har vi ikke klart å takle det. I dag følger vi dem helt til sluttsignalet, sier Sundmoen.
Spesiell kamp for Anja
Også Anja Edin håper hun ikke må spille mange slike kamper i sesongen.
- Vi liker jo å sette tempo på ballen og ikke spille slik som i dag, men vi må det mot Larvik. De er giftige på kontringer og liker å spille raskt. I dag presser vi dem til å spille mer mot etablert forsvar.
I romjula skrev hun under for Larvik fra neste sesong, og det var litt spesielt å møte sin kommende klubb. Før kampen var Larvik-spillerne borte og klemte Edin.
- Jeg gleder meg jo, og er sikker på at vi har gjort et riktig valg, men jeg er fortsatt i Storhamar-modus, og jeg er her foreløpig.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat