buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
BERG-OG-DALBANE: Flint kampen ble en følelsesmessig berg-og-dalbane for Storhamar-spillerne og trener Örn Finnsson. Foto: Henning Rugsveen
 
- Føles som vi har tapt kampen
Trener Alfred Örn Finnsson så sitt lage vinne, men følelsen etterpå var som han hadde tapt.

Publisert: 14.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Tønsberg
- Kampen ble slik som hele høsten har vært. Bra tendenser og perioder, men så skjer det noe med hele laget. I dag overrasker det meg litt mer enn tidligere, etter den gode treningsperioden vi har hatt siden cuptapet mot Oppsal. I dag savner jeg den galskapen vi så i seriekampen mot Oppsal, sier Alfred Örn Finnsson.
Storhamar ledet 16-11 ved sidebyttet etter to kjappe scoringer rett før pause. Lyspunktet de første tretti var at det offensive forsvaret fungerte brukbart, og at det ga mange mål på kontringer eller i ankomstfasen.
Men også før pause så Finnsson at det lugget.
- Vi bommer på veldig mange sjanser og gjør mye rart, dobbeltstusser og tekniske feil. Vi burde egentlig hadde 19-8 til pause. 2. omgang tror vi at vi har kampen, men det har vi ikke, sier islendingen.
Han innrømmer at det kan ha vært feil å bytte ut nesten alle de etablerte litt ut i 2. omgang. De som kom inn slet begge veier på banen, mens Flint fikk blod på tann.
- Det var kanskje litt mange bytter, og litt for tidlig. Jeg synes ikke det var de som kom inn sin feil, det var Flint som løftet seg veldig. Da de etablerte kom inn igjen, fikk ikke de til noe de første minuttene heller, men så viste Betina Riegelhuth vei, fastslår Finnsson, som har halvannet uke til toppkamp mot Stabæk.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat