buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
- Forskjellen er psykologi
- Forskjellen på å spille borte og hjemme i lagidretter, er ren og skjær psykologi. Vi ser det i alle lagidretter, sier Arne Senstad.

Publisert: 04.nov.2008 06:26
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar-treneren er klar på årsaken som gjør at resultatene borte og hjemme kan skille mye.

- Det er alltid noe eget ved å spille hjemme. Men når vi drar til Leipzig for å spille returkamp søndag, får vi samtidig en demonstrasjon på hvor sterke vi er psykisk, sier Senstad, og nevner momenter som reiser og annen døgnrytme som noen eksempler på det som i sum, gjør at et bortelag kommer litt annerledes ut.
- Vi kjenner jo Prestrudhallen. Den er vår. Vi vet alltid hva som møter oss der, men jeg er enig i at det er en smule underlig, dette med hjemme-/borteproblematikken. Alle ytre ting er de samme. Vi spiller med samme type ball på like stor flate og også målene er like store.
- Hvordan ser du på returkampen mot Leipzig?
- Vi kommer til å få det tøft på flere måter. For det første har Leipzig, tross flere E-cup-møter, bare tapt fem hjemmekamper på ti år. I hallen deres er det 2.500 elleville tilskuere. Der tror jeg neppe min stemme holder til å formidle beskjeder. Derfor må vi finne andre måter å kommunisere på.
- Men når det er sagt, skal det legges til at vi ikke anser slaget for tapt. Jeg har sett det første møtet på video allerede og funnet mange forbedringspunkter. Vi skal også være klar over at vi som lag, har forbedret oss mye på bortebane sammenlignet med hva Storhamar gjorde for to-tre år siden. Da var laget, kanskje mer enn noen andre, mest kjent med å vinne hjemme og tape borte. På dette området har vi utviklet oss mye. Kanskje tar vi ytterligere ett steg søndag, sier Storhamar-trener Arne Senstad.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat