16. des
GLAD: Erik Stensrud var bare glad for et enstemmig vedtak for hall i formannskapet i går.
 
- Fyller hallen
Storhamar Håndball mener at den nye håndballhallen blir ytterst kjærkommen.

Publisert: 08.mai.2014 04.00
Oppdatert: 08.mai.2014 04.00

- Vi skal ikke ha noen problemer med å fylle tida på ettermiddag og kveld verken i den nye hallen eller Prestrudhallen, sier daglig leder i Storhamar Håndball, Erik Stensrud.

- Behovet er alltid større enn det er kapasitet til, hvis alle lag skulle få den treningstida de ønsker seg. Men nå gleder vi oss over ny hall og finner ut av resten når det tiden kommer. Det kan jo hende at andre idrettslag vil trene i den nye håndballhallen også, sier Erik Stensrud som gleder seg til framdriftsplanen for byggingen foreligger, kanskje i løpet av forsommeren.

Dette året har Storhamar håndball hatt tilhold i Prestrudhallen, Farveringenhallen, Ajerhallen og litt i Hedmarkhallen. Det er selvsagt utfordrende å drive virksomheter på fire forskjellige steder i og omkring byen.

- Med ny hall kan vi begynne å tenke langsiktig i stedet for å leve fra hånd til munn, fortsetter Stensrud.

Nå kan vi begynne på tenke langsiktig og utvikle Storhamar Håndball både som klubb, og herunder organisasjon, sport og økonomi.

Når det gjelder det siste, var Erik Stensrud glad for at Thomas Langeland Jørgensens (Ap) forslag om å stryke passusen om leieinntekter i rådmannens forslag til vedtak, fikk tilslutning.

De nye retningslinjene for leie av treningstid kom i fjor.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke