buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TILBAKE: Kamilla Sundmoen og Alfred Örn Finnsson i samtale foran Sundmoens comeback.Foto: Mattis Røhne
 
- Godt å ha med Kamilla
Alle i Storhamar gleder seg over å ha Kamilla tilbake på banen mot Byåsen.

Publisert: 26.apr.2014 04:00
Oppdatert: 26.apr.2014 03:59

- Det er nesten litt uvirkelig å ha med Kamilla på laget igjen, men det blir kjempebra! Det betyr at det er flere å spille på i laget også, sier Betina Riegelhuth etter gårsdagens trening.

- Fantastisk

- Det er fantastisk å ha Kamilla tilbake, fastslår trener Alfred Örn Finnsson, som ikke vil røpe om kapteinen er på banen fra start av eller om hun begynner på innbytterbenken.

Hovedpersonen selv viste gode takter på gårsdagens trening, men mangler naturlig nok matchtrening etter å ha vært ute siden februar.

Den siste kampen Sundmoen spilte for Storhamar, var borte mot Tertnes 12. februar.

- Det skal bli skikkelig gøy å spille igjen, men det jeg gleder meg aller mest til er å komme tilbake i toppform. Det blir ikke før neste sesong, mener Storhamars nummer to.

Stortap i oktober i fjor

Hun var med på det stygge 42-22-tapet for Byåsen i midten av oktober i fjor, men bortsett fra den kampen mener hun at Storhamar har vært på høyde med trønderlaget.

- Vi har spilt jevnt med Byåsen i flere kamper, og i morgen er det viktig å skaffe oss et godt grunnlag foran returmøtet i Trondheim, fastslår Sundmoen.

- Vi må være veldig kloke og spille disiplinert, har Alfred Örn Finnsson innprentet jentene sine foran den første kampen i Prestrudhallen.

- Skal vi slå Byåsen søndag, må vi opp på vårt beste nivå, sier Finnsson og husker med gru stortapet i Trondheim. Storhamar tapte også seriekampen i Prestrudhallen, men da var sifrene langt mer akseptable (25-21).

Da spilte vi en god 1. omgang, og vi avsluttet sterkt, men det de første 20 minuttene av 2. omgangen gikk det ikke like bra, sier Finnsson.

Lederen håper på full hall

Storhamars daglige, leder Erik Stensrud, håper på stinn brakke søndag. Det vil gi kjærkomne penger i klubbkassa, og Stensrud tror det er mulig å sitte igjen med 30.000-40.000 kroner med fulle hus.

Skulle jentene greie å avansere til finalen, er det duket for mer penger i kassa.

Nå har ikke Storhamar noen bonusavtaler med sponsorene som går på sluttspillplassering, men skulle Hamar-jentene spille seg fram helt til finalen, vil Storhamar vurdere å legge hjemmekampen til Terningen Arena der det er langt større publikumskapasitet enn i Prestrudhallen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat