buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
DEL­TE PÅ ÆREN: Ka­mil­la Sund­moen sco­ret ni mål og skapte mye trøbbel for Marianne Iversen og Flint-forsvaret.Foto: Hen­ning Rug­sveen
 
- Har en sjanse med seier søndag
Flint - Storhamar 23-34 Storhamar startet det nye året ni poeng bak Tertnes. Hvis Storhamar slår bergenserne søndag, tror Kamilla Sundmoen fortsatt det er mulig å ta medalje.

Publisert: 06.jan.2011 04:12
Oppdatert: -

TØNSBERG: - Det er klart det blir tøft, jeg legger ikke skjul på det, men vi kan ikke gi oss hvis det fortsatt er et realistisk håp, sier Kamilla Sundmoen og fortsetter:
- Men det er klart, vi må helst slå både Tertnes og Byåsen i de neste to kampene. Det er ikke noen umulighet. Byåsen er ikke hva det var, og Tertnes er vi ganske jevne med når vi presterer. Så får vi se om det er mulig å ta Larvik hjemme i Prestrudhallen etterpå, ler Kamilla Sundmoen.

- Må opp mange hakk
Toppscoreren med ni mål mot Flint syntes det var rart å spille kamp igjen etter så lang pause. Hun er den første til å skrive under på at det må framgang til fra i går for å ha noen sjanse mot Tertnes.
- Vi må mange hakk opp, men det tror jeg også at vi klarer. Denne kampen var nesten litt kjedelig. Vi kunne nærmest gjøre som vi ville, og mot slutten ble det litt rotete. Søndag skal vi være mer skjerpet, og lettere i beina, tror Sundmoen.

Tunge bein blir lettere
Storhamar-spillerne har nemlig løpt som bare f i seriepausa, for å sitere trener Arne Senstad.
Uttellingen skal de få allerede søndag, og så neste søndag hjemme mot Byåsen.
- Det var litt tungt i dag, men jeg kjente framgang bare fra noen få dager siden. Allerede søndag tror jeg vi er kvikkere i beina, lover Gina Lorentsen.
Trønderjenta sto for underholdningen med et trickskudd og et par lekre lobber i Tønsberg.

Godt samspilt
Noe av det mest positive i Flint-kampen var den tidligere Byåsen-spillerens samspill med nettopp Kamilla Sundmoen. Playmakeren var sett nest sist på mange av scoringene til venstrekanten, med fine oppspill, og mot slutten fikk Sundmoen gjenytelser da Lorentsen uegoistisk sentret tilbake i kontringene og ankomstangrepene.
Dermed ble Kamilla toppscorer ett mål foran.
- Jeg sa til Gina etterpå, at hun fortjente bestemannsprisen mer enn meg. Men så var'n litt fin også da, så jeg tror jeg beholder'n, spøker 25-åringen.
Hun fikk både smykker og skjerf, litt mer enn vanlig for en på bortelaget med andre ord.
- Ok, jeg skal dele litt med Gina, da.
De to kunne ha delt den litt med Tone Wølner også, som reddet 12 av 20 skudd i første omgang, og la et godt grunnlag for 16-9-ledelsen.

Lå an til «januarsalg»
Positivt i kampen var det også at Izabela Duda har tatt et nytt steg mot gammel storform i løpet av jula. De ballene hun ikke rak å snappe i de foregående kampene, hentet hun inn i går, og scoret fem ganger og viste sesongbeste.
Kampen mot Flint så ut til å bli et skikkelig godt nyttårssalg i Tønsberg: To mål til prisen av ett.
Et stykke ut i andre omgang ledet nemlig Storhamar med 24-12 og scoret to mål hver gang de slapp inn ett fra hjemmelaget.
Utover i kampen raknet det imidlertid litt bakover da konsentrasjonen sank, og Flint scoret tre på rad.
Og likevel ble det seier med 11 mål.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat