buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
- Har store egenandeler

Publisert: 28.mai.2008 06:00
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar har satset ekstra på å styrke det sportslige rundt sine 16- og 18-årslag denne sesongen. Derfor er blant annet Reidar Møistad ansatt som spillerutvikler, slik at klubben lettere skal kunne forsyne sin elitelag med egenutviklede spillere

Daglig leder understreker imidlertid at disse lagene betaler mye sjøl.
- På disse lagene har dessverre spillerne selv måtte betale høye egenandeler, opp mot 1.000 kroner til og med, for å spille sluttspill i år. 16-årslaget betalte for sin egen seiersturnering. Hadde klubben hatt nok midler, hadde vi selvfølgelig betalt egenandelene, men det er noe som må komme etter hvert, forklarer Edvartsen.
Begge lagene har hatt en sterk sportslig sesong, og Edvartsen vet en av årsakene:
- De har hatt fantastiske lagledere i Turid Kristiansen og Heidi Thoresen. Uten den jobben de har gjort for å få lagene til å gå rundt, ville de gode resultatene vært umulige, skryter Edvartsen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat