16. des
 
- Hundre prosent sikker på at vi er bedre i år
Det mangler noen brikker ennå, men de fleste har falt på plass. Sportslig leder i Storhamar Atle Bronkebakken er sikker på at laget blir bedre i år enn i fjor.

Publisert: 05.aug.2010 04.12
Oppdatert: -

HAMAR: - Forhåpentlig har vi et tilbud klart til Nina Arfinnsdottir neste uke. Vi er i dialog med en ekstern investor, ettersom vi ikke har lov til å pådra oss flere kostnader. Vi hadde et møte med henne tirsdag.
Ettersom Arfinnsdottir skal fullføre studier i Trondheim fram til jul, blir det en pendlerløsning i starten.
- Det er snakk om at hun kommer hit fredag, trener med oss lørdag og spiller kamp søndag. Spesielt nå som Daria (Boltromiuk) ble skadet er det veldig viktig for oss å få på plass henne, sier Atle Bronkebakken.
HA-sporten skrev i forrige uke at klubben var i dialog med en toppkeeper, men det ser ut til å gå i vasken.
- Vi har flere følere ute, og håper og tror at vi har noe konkret innen en ukes tid. Vi har flere agenter på saken, og det er noe vi har god erfaring med. Bronkebakken er svært tilfreds med å ha fått signaturen til Betina Riegelhuth på plass. - Nå har vi et veldig bra fundament. Vi har trenere på treårskontrakter og flere spillere på toårskontrakt. Vi har noen nye unge og spennende og en god stamme. Jeg er hundre prosent sikker på at vi blir bedre i år enn vi var i fjor, konkluderer Bronkebakken.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke