buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
- I dag skal Storhamar sikre seriebronsen
Storhamar-trener Arne Senstad er optimist foran sesongens siste seriekamp mot Gjøvik og Vardal. I kveld skal Storhamar sikre seriebronse.

Publisert: 14.apr.2010 04:13
Oppdatert: -

HAMAR: Når HA-sporten henter fram en lite hyggelig statistikk som forteller at Storhamar har avgitt poeng mot fire av de fem siste lagene i eliteserien denne sesongen, så kommer det kontant fra Arne Senstad:
- Akkurat det gir jeg blaffen i. Nå er det en ting som gjelder, og det er å stå på skikkelig mot Gjøvik og Vardal, så vi kan stå med bronsemedaljene rundt halsen etter kveldens kamp, sier Senstad.

Har hatt to perioder
Storhamar-treneren konstaterer at laget hans har hatt to perioder nede i en bølgedal denne sesongen, og han mener begge har sammenheng med sjukdom - og en litt liten stall.
- Vi slet rett etter jul, men så hadde vi en fantastisk periode fram til kampen i Montenegro. Det jeg vil huske etter sesongen er nok møtet med Byåsen i Trondheim og hjemmekampen mot Buducnost. Etter den andre kampen mot Buducnost har vi igjen slitt med sjukdom, sier Senstad.
Allerede før sesongen startet var han klar på at Storhamar både kunne vinne og tape mot alle lagene bak Larvik og Byåsen. Med fullt trøkk kunne de vinne. Slapp de seg ned, kunne de like gjerne tape mot de antatt svakere lagene.
Og det er vel det som har skjedd den siste tiden etter tap for Levanger og Vipers og uavgjort mot Gjerpen.

Steg i riktig retning
Etter tapet for Vipers sa Senstad til HA-sporten at han måtte se kampen om igjen for å se hva som egentlig var galt. Det har han gjort:
- I forhold til spill og trøkk var det et steg i riktig retning fra Gjerpen-kampen. De første 15 minuttene mot Vipers var absolutt ikke gale, men det begynte å kladde da vi byttet spillere.
- Det bekymrer meg at flere av spillerne ikke er i form, men det kan være en kombinasjon av flere årsaker: At spillerne har vært sjuke etter Buducnost-kampen, noen er litt utladet - at det er ei mental greie.

- Er for like
- Når det butter imot, ser vi også at spillerne er for like. Vi har ikke typen som kan gå inn og styre laget i motgang. Jeg synes ikke jeg har fått svar fra benken heller i de siste kampene, men mot Gjøvik og Vardal tror og håper jeg vi skal være skikkelig offensive. Nå må vi få vekk negative tanker og snu motgangen.
- Jeg tror Storhamar vil komme styrket ut av den perioden. Og vi er så visst ikke de første som har fått smake det vi nå har vært igjennom.

Vil begeistre
- Jeg tror og håper vi skal løfte oss i kveldens kamp. Det er det vi har fokus på. Storhamar har som mål å spille håndball som begeistrer, og vi skal vise oss fra ei bedre side i kveld. Det handler om hvordan vi opptrer selv, sier Storhamar-treneren som har et sterkt ønske om at spillerne hans skal kunne gå av banen med bronsemedaljene hengende rundt halsen etter møtet med Gjøvik og Vardal.
Storhamar tar bronse med uavgjort hvis Tertnes slår Njård.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat