buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Reagerer: Erik Stensrud mener Storhamar fortsatt er en sterk kandidat til å sikre seg sølvet i årets serie.
 
- Ingen grunn til å avlyse sølvkampen
Erik Stensrud likte dårlig at Alfred Örn Finnsson avblåste jakten på sølv etter tapet mot Tertnes. Han etterlyser tøffere jenter på bortebane.

Publisert: 14.feb.2014 04:13
Oppdatert: 01.apr.2014 16:41

- Vi har forsterket stallen fra forrige sesong og spiller svært god håndball hjemme i Prestrudhallen. Nå er det på tide at jentene også står fram på bortebane, sier den daglige lederen.

Svake på bortebane

Stensrud har merket seg at laget fra Hamar vest har kollapset i de tre siste bortekampene. Tap mot bunnlaget Levanger og utspilt av både Glassverket og Tertnes er opplevelser som førte til at sølvplanene ble forsøkt skrinlagt etter tapet i Bergen.
- Bare tull! Vi er i aller høyeste grad med i kampen om medaljer, og jobben nå er å finne svar på hvorfor vi er knallgode hjemme og såpass svake borte. Den jobben tror jeg trenerne og jentene klarer å finne ut av, sier Stensrud.

Forventer mer

- Jeg så ikke kampen mot Tertnes, men på generelt grunnlag forventer vi at jentene gir absolutt alt når de spiller kamp. Dersom de ikke gjør det, regner jeg med at trenere og spillere setter seg ned og finner svarene de leter etter, sier Stensrud som mener Hamar-laget aldri har hatt bedre forutsetninger for å ta plassen bak Larvik på tabellen.
- Sammenlikner vi egen tropp med de andre lagene, har vi aldri sett sterkere ut enn hva vi gjør denne sesongen, slår han fast.
- Kan Alfred Örn Finnsson sine uttalelser etter tapet mot Tertnes være en måte å ta bort medaljepresset fra egne spillere?
- Det er mulig, men såpass må jentene faktisk tåle. Vi har seks spillere med på landslagssamling de neste fire dagene. Det viser at vi har kvalitet i årets stall, sier Stensrud og legger til at spesielt landslagsspillerne må være de som bretter opp ermene for klubblaget når den negative trenden skal snus.

Bør være offensive

- Å tape håndballkamper er noe vi må leve med og akseptere. Det jeg reagerer på, er at spillere og trenere kan bli oppfattet som defensive og engstelige etter kampen i Bergen. Det er det ingen grunn til. Jentene har bevist mange ganger at de holder veldig høyt nivå, og de trener svært godt, roser Stensrud.
Allerede onsdag får Storhamar sjansen til å revansjere seg. Da kommer Byåsen på besøk i trygge Prestrudhallen. Så langt har alle - til og med Larvik - fått trøbbel der.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat