buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
UTSLÅTT: Storhamar er utslått av EHF-cupen på bortemålsregelen, og Anja Edin hadde det ikke godt med seg selv etter hun spolerte det siste angrepet i kampen for Storhamar.
 
- Jeg tar hele ansvaret
HC Leipzig - Storhamar 25-23 (50-50): Anja Edin satt igjen ute på banen og stirret tomt ut i lufta og var fryktelig lei da Storhamar røk ut av EHF-cupen mot Leipzig. I garderoben etter kampen sa hun klart og tydelig til jentene at hun tok ansvaret for at cupeventyret var over.

Publisert: 10.nov.2008 06:40
Oppdatert: -
LEIPZIG: - Det var utilgivelig av meg. Jeg kastet bort ballen i angrep da det sto igjen 15 sekunder av kampen, forklarer Anja Edin og ser ned i gulvet.

- Fra høyrevingen kastet jeg ballen motsatt der jeg trodde Kamilla Sundmoen var. Men hun regnet nok med at jeg skulle avslutte, og var på veg ned i forsvaret igjen, sier Anja og det er tydelig at hun er lei seg.

Helt marginalt
Hadde Storhamar maktet å score på kampens siste angrep, ville de også sensasjonelt ha vært klar for europacupens åttedelsfinale.

I stedet ble det HC Leipzig som gikk videre på bortemålsregelen.
De to kampene endte nemlig 50-50 sammenlagt etter at Storhamar vant 27-25 i Prestrudhallen og tapte 25-23 i går.
Det skal ikke underslås at Storhamar ledet 26-21 like før slutt mot Leipzig i Prestrudhallen heller. Men Leipzig knappet inn Storhamar-ledelsen til to mål helt på tampen av kampen, og sånn sett er det også fullt mulig å si at det var der Storhamar tapte cupavansementet.

- Taper sammen
Men rett etter kampen i går følte ikke Anja Edin det helt slik. Hun følte seg som en syndebukk. Men som Arne Senstad slo tindrende klart fast:

- Vi vinner og taper håndballkamper sammen!
- Den støtten jeg opplevde fra lagvenninner og trenere etter kampen i dag, har jeg aldri opplevd før. De andre jentene flokket seg om meg og var der for å reise meg opp igjen, sier Anja, og føler seg rett og slett rørt over hvordan de andre på laget støttet henne.
- Selv er jeg sterk nok til å takle dette, og når jeg våkner mandag, skal jeg gå på og begynne å jobbe med jentene i forkant av semifinalekampen mot Byåsen onsdag. Jeg tror vi blir sterkere av slike opplevelser, og vi skal ikke glemme at vi tapte så knepent som det nesten går an mot ett av Europas beste håndballag. Vi kunne ha avgjort kampen tidligere, og vi trengte ikke å tape 2. omgang med så mange mål heller.

Spole tilbake
- Men som sagt; akkurat nå er jeg fryktelig lei meg. Episoden rett før slutt går på repeat, og jeg skulle så gjerne ha spolt den tilbake og tatt et annen valg. Det er godt at den semifinalekampen mot Byåsen kommer så nært innpå, sier Anja Edin til HA-sporten.

Tapet, ja vi må jo si at det ble tap selv om de to kampene endte 50-50, var naturlig nok tungt å svelge da sluttsignalet gikk. Men faktum er likevel at Storhamar hadde leverte en meget sterk innsats.

Glimrende 1. omgang
1. omgangen var rett og slett glimrende fra Storhamars side. Arne Senstad hadde lagt opp en taktikk som jentene fulgte til punkt og prikke.

Tyskerne ble rett og slett satt ut av Storhamars meget gode 3-2-1-forsvar. Og i angrep skulle det spilles tålmodig, og angrepene var helt grensen til det passive før ballen smalt bak den tyske keeperen. Igjen og igjen.
Lise Løke, som har hatt lite spilletid hittil i år, var med fra start. Hun spilte glimrende som en av de to offensive backene, og i angrep var hun solid på vingen.
Betina Riegelhuth var i samme vinnermodus, og begge målvaktene, Heidi Tjugum og Stine Lidén, var med på festen. Ja, alle Storhamar-jentene spilte en glimrende 1. omgang.

Så kom Leipzig
Hjemmesterke HC Leipzig ble tatt fullstendig på senga, og før det hadde gått ni minutter ledet Storhamar 5-1. Da hadde Heidi Tjugum reddet de fire første avslutningene fra Leipzig, og fått sin supre start på kampen.

Drøyt 17 minutter ut i cupoppgjøret var Storhamar oppe i meget solide 11-3. De lå også foran med 14-7 før lagene gikk til pause med 16-11-ledelse til Storhamar.
- Storhamar startet utrolig bra, men heldigvis kom også vi i gang etter pause, sier Leipzig norske toppscorer Mette Ommundsen.
Storhamar åpnet 2. omgangen med fem feil, og Leipzig startet opphentingen. Det sto 22-22 etter 24.37, og Leipzig skaffet seg den første nødvendige tomålsledelsen etter 26.44.
Izabela Duda reduserte til 24-23. I det neste angrepet ble Storhamar avblåst for passivt spill, og da benyttet Leipzig anledningen til å gjøre 25-23 da under ett minutt av kampen gjensto.
Det som skjedde etterpå, vet vi nå, og Storhamar er ute av EHF-cupen. Med æren i behold.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat