buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TOPPSCORER: Betina Riegelhuth ble toppscorer sammen med Anja Edin. Begge scoret sju mål mot Njård.
 
- Kan ikke huske å ha sett dårligere lag
Storhamar - Njård 35-11 Storhamar hadde hatt bedre utbytte av å spille en internkamp enn å møte Njård i går kveld. Og da snakker vi om eliteserien.

Publisert: 07.sep.2011 22:39
Oppdatert: -

HAMAR: - Jeg kan faktisk ikke huske at jeg har sett et dårligere lag i eliteserien noen gang. Laget manglet tre-fire spillere, og jeg synes oppriktig synd på de Njård-jentene som må oppleve en slik kamp, sa Storhamar-trener Bent Svele etter oppgjøret mot nyopprykkede Njård i Prestrudhallen onsdag kveld.
Han fulgte kampen fra sidelinja med karantene fra laglederbenken.
Fire mål i første omgang og sju i andre var det Njård klarte - takket være at hjemmelaget mistet konsentrasjonen i forsvar midt i andre omgang.
I perioder av kampen var gjestenes beste prestasjon å spille ballen mellom seg lengst mulig i angrep, slik at dommerne blåste av for passivt. Da fikk i hvert fall ikke Storhamar sjansen til å score raske mål, og Njård kunne holde resultatet nede.

Kunne slått rekorden

Etter at Storhamar slapp inn de nest beste utover i kampen, røk trolig det som kunne ha blitt en historisk rekord i norsk damehåndball. Njård scoret ikke før etter 14.49 av andre omgang, og hvis Storhamar hadde stått med de beste i hele oppgjøret er det ikke umulig at Njård aldri hadde klart å passere den flatterende rekorden i minst antall scorede mål i en eliteseriekamp for kvinner i nyere tid.
I 2006 scoret Lunner åtte mål hjemme mot Larvik, men det var i aller siste serierunde, og Lunner hadde vunnet en av de første 21 kampene. I 2002 scoret Gjøvik åtte mål borte mot Våg Vipers.
Njård tapte stort allerede i 2. serierunde.

Fant ikke ord

Lagkaptein Kamilla Sundmoen visste ikke helt hvordan hun skulle beskrive kampen etter å ha vunnet med 24 mål.
- Jeg finner egentlig ikke ord. Du blir bare utålmodig av å stå i forsvar å trippe og se på motstanderen, og vi mistet mye rytme i vårt spill også. Det er nok ikke det beste laget jeg har sett i Prestrudhallen, sier Sundmoen ironisk.
Storhamar var på ingen måte gode i første omgang. Kampen kom 15 minutter for sent i gang på grunn av trafikkproblemer for gjestene på vei til Hamar. Trolig ønsket de etterpå at de aldri hadde kommet fram. Hjemmelaget rykket til 10-2 tross ujevnt spill og litt lite nøyaktighet.

- Mer nøyaktighet

I 2. omgang var hjemmelaget litt mer fokusert og vant de første 14 minuttene med 13-0. Så rullerte Arne Senstad inn alle spillerne på benken og lot de yngste få verdifull eliteserieerfaring.
Etter å ha møtt to av de størst nedrykkskandidatene i seriens to første runder har Storhamar-treneren nå en utfordring i å få laget maksimalt forberedt til oppgjøret mot Vipers søndag.
- Det blir krig og noe helt annet enn vi møtte i dag. Selv om vi i perioder er flinke blir vi litt for omstendelige og litt for unøyaktige i dag, men bevares, vi har mer to bedre lag på trening enn vi møtte i dag.
Han innrømmer at Storhamar mot Vipers og Kristine Lunde-Borgersen må ha like mye trøkk i spillet som på det beste mot Njård. I hele kampen.

Liten revansje

Maja Jakobsen scoret sesongens fire første mål onsdag, etter at hun gikk målløs av banen mot Gjøvik med skade lørdag.
- Da var jeg ergerlig, jeg hadde gledet meg veldig til den kampen på hjemmebane. Derfor var det godt å få score litt i dag, men i forhold til Vipers-kampen blir det viktigere hva vi gjør på trening de neste dagene, enn hva vi presterte i denne kampen.
En annen som viste seg fram var Sofia Berndtsson. Den svenske strekspilleren spilte sin første kamp hjemme i Prestrudhallen, og kvitterte ut tre nettkjenninger i andre omgang.
- Det var «kul». Jeg var litt nervøs, men det gikk fort over. Selv om kampen ikke var spennende var det en herlig tribune å debutere foran. Jeg ville vise meg fram, smiler 23-åringen.
Hun har slitt litt med kroppen i sommer etter alvorlige kneskader tidligere, men føler at formen er på gang.
- Jeg tror ikke jeg er i toppslag før kanskje til neste høst. Det er på matchkondisjonen som det mangler mest, og det kommer først etter å ha spilt en del kamper. Grunnkondisjonen begynner å komme tilbake.
PS! Storhamars første motstander i cupen ble klar i går kveld. I 3. runde i NM venter Viking fra Bergen (!), og kampen skal spilles innen 28. september. Viking slo Kvinnherad 33-31.

Håndballfakta

Storhamar - Njård 35-11 (14-4)
HAMAR: 2. serierunde i eliteserien for kvinner, onsdag.
Prestrudhallen.
326 tilskuere.
Utvisninger: Storhamar 2x2 min., Njård 2x2 min.
Dommere: André Hansen, Øistein Pettersen.
STORHAMARS LAG: Stine Lidén, Sara Haugli (målvakter) - Kamilla Sundmoen 4 (1), Heidi Hanstad, Ane Emilie Søbstad, Ingrid Alund, Gina Lorentsen 5, Linn-Marie Birkeland, Karoline Fredriksen 2, Anja Edin 7, Lise Løke 3, Betina Riegelhuth 7, Sofia Berndtsson 3, Maja Jakobsen 4.
Toppscorer Njård: Ingvild Flovik 4.

HA-BØRSEN

*** Ingen
** Betina Riegelhuth
* Anja Edin, Maja Jakobsen, Sofia Berndtsson, Gina Lorentsen
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat