buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
SJEF: Landslagstrener Thorir Hergeirsson og assisterende landslagstrener Mia Hermansson Högdahl la fram planene for kvinnelandslaget under kick off for håndballsesongen.
 
- Kan utfordre Larvik og Byåsen
Men da må Storhamar ha en god dag.

Publisert: 10.sep.2009 10:13
Oppdatert: -

OSLO: Landslagssjef Thorir Hergeirsson tror Storhamar kan utfordre Larvik og Byåsen på en god dag. Men det er de andre kampene som blir viktigst. Thorir Hergeirsson er blant dem som er blitt imponert over Storhamars håndballjenter i sesongoppkjøringen.

- Storhamar har kontinuitet både på trener- og spillersiden, og jeg tror de vil ta et steg til denne sesongen. På en god dag vil de utfordre Larvik og Byåsen. Presterer de opp mot sitt beste og lykkes sammen, har Storhamar gode muligheter i enkeltkamper, mener Marit Breiviks etterfølger.


De andre viktigst

Samtidig advarer Hergeirsson mot å sette inn alt fokus på å slå de to topplagene i norsk håndball.

- Det er de andre kampene som er viktigst for å kunne komme tett på Larvik og Byåsen, fastslår landslagssjefen.

Lørdag er han på plass i Prestrudhallen for å se åtte av spillerne han har tatt ut til å representere Norge under World Cup i Danmark. Ikke overraskende er sju av dem fra Larvik, mens Storhamars Anja Edin er den åttende.


Sundmoen og Senstad

- Er det andre potensielle landslagsspillere i Storhamar?

- Foreløpig er det ingen som umiddelbart banker på. Men plutselig skjer det noe. Det dukker gjerne opp noen som tar steg videre.

- Det er flere gode spillere i Storhamar som gjør en god jobb på klubblaget, sier Thorir og nevner Kamilla Sundmoen og Inger Senstad.

- Men de konkurrer mot gode spillere på landslaget, fastslår han.

- Også har vi lovende spillere som Betina Riegelhuth og Maja Jakobsen. De skal få sjansen til å utvikle seg videre i Postenligaen, sier Thorir Hergeirsson, som også følger med Storhamar-spillerne tett via video og DVD når han ikke er til stede i hallen og ser dem live.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat