buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
- Kommer til ei støyende gryte
Storhamar kommer til å møte et spesielt entusiastisk publikum, som er veldig flinke til å trigge sine egne spillere i Frankrike i morgen. I fransk håndball går tilskuerne til Mios Biganos for å være den åttende spilleren.

Publisert: 13.feb.2010 04:12
Oppdatert: -
MIOS: De norske tvillingsøstrene Linda Hansen Lundmark og Trine Hansen Blomquist spiller begge for Nimes i fransk topphåndball, og de har begge vært med på å tøffe kamper i Mios Biganos sin egen hule.
- Men det er veldig spesielt å spille i Mios, forteller Linda Hansen Lundmark, som er keeper i Nimes.
- Det er som å spille i ei heksegryte. Publikum trigger både spillerne og dommerne, og de er som den åttende spilleren for Mios. De er helt spesielt entusiastiske. I Frankrike er Mios kjent for å spille fysisk og raskt. Det er litt sånn rock’n roll-håndball, og publikum følger opp, sier Linda om sine møter med Mios Biganos.
Sist de møttes, i Nimes, vant de norske tvillingsøstrene og laget deres 36-31, og de ligger på plassen foran Mios Biganos så langt i seriespillet.

- Gir aldri opp

- Og de er kjent for aldri å gi opp, selv om laget kan ligge under. Mios-spillerne kjemper til siste sekund, og de kan overraske på slutten av kampene. Storhamar har ikke så veldig mye erfaring med slike kamper, og det gjelder å spille på situasjonene og få med seg dommerne.

- Helt vilt

Storhamar-jentene har hørt om de fanatiske hjemmetilskuerne, og vet at det ikke blir stille i morgendagens kamp.
- Izabela Duda snakket med den polske strekspilleren deres da de var i Hamar. Hun hadde fortalt at det var helt vilt på tribunen når Mios spilte, og vi ville få en helt syk opplevelse, forteller Anja Edin.

Fire mål å gå på

Storhamar vant hjemmemøtet 35-31, og spørsmålet er om det er nok å ha med seg en firemålsledelse for å gå videre?
- Jeg synes det er viktigst å ha med seg hodet i denne kampen, jeg, sier Anja.
- Det er det og selve reisen som er viktig. Da jeg spilte på Gjerpen, reiste vi nesten et helt døgn for å spille en E-cupkamp. Nå som vi skal dra før klokka fem om morgenen, blir det viktig å få reisen ut av kroppen. Det blir det viktigste. Ikke de fire målene, mener Anja.
Onsdag var Storhamar-spillerne samlet for å se opptaket av den første kampen på film. Og de fant ut at det var forbedringspotensial.
- Vi gjorde veldig mye bra, men det var også en del som ikke var på toppnivå. Jeg mener vi har gode sjanser til gå videre. Men vi må gi blaffen i tribunen og være samlet på banen. Det blir kjempegøy, mener Anja.

Holdt ikke sist

Storhamar spilte en meget sterk kamp borte mot Leipzig i fjorårets EHF-cup. De hadde to mål å gå på fra hjemmeoppgjøret, men tapte samtidig med to borte, og røk ut på bortemålsregelen. Nå har Anja og kompani fire mål å gå på...
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat