buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
HAR SJANSEN: Else-Marthe Sørlie Lybekk, her i aksjon for Norge mot Sverige under OL, spilte for Leipzig inntil i vår. Hun mener har store muligheter til å avansere mot tidligere lagvenninner.
 
- Leipzig er et lag Storhamar kan slå
HC Leipzig ble trukket ut som Storhamars motstander i 3. runde av EHF-cupen i håndball. Det tyske laget er et lag Storhamar kan slå, skal vi tro den tidligere Leipzig-proffen Else-Marthe Sørlie Lybekk.

Publisert: 15.okt.2008 06:25
Oppdatert: -
HAMAR: Else-Marthe Sørlie Lybekk har ikke sett gamlelaget sitt spille i år, men hun har merket seg at laget som de siste årene alltid har vært blant Tysklands to beste damehåndballag, har vært ustabile i det hjemlige seriespillet.
Landslagsspillerne
- Det jeg vet om Leipzig av i år, er at de har gode spillere fra Tyskland, Sverige og Polen. Da er det snakk om profiler som spiller på sine respektive landslag, sier Else-Marthe Sørlie Lybekk.

Sørlie Lybekk nevner klubbens målvakt: Katja Schülke som er tysk landslagsmålvakt, strekspilleren Sara Holmgren som har tatt Else-Marthes rolle, høyre bakspiller Susan Müller (19) som ble juniorverdensmester for Tyskland og polske Karolina Kudlack som Izabela Duda kjenner en del til fra Polen og det polske landslaget.

Tjugum cupmester
I tillegg er norske Mette Omundsen med i stallen til tyskerne.

- Heidi Tjugum kan helt sikkert gi Storhamar noen tips, sier Else-Marthe Sørlie Lybekk og viser til at Storhamar-målvakten ble cupmester for tyskerne så sent som våren 2007.
Sørlie Lybekk hadde mange telefonsamtaler etter at trekningen ble kjent i går. De fleste av dem kom fra Tyskland.

Nei til landslaget
- De lurer på nivået til Storhamar. Jeg svarte som sant var, at de har et godt lag på Hamar, selv om jeg begynte å undre meg da laget tapte for Njård i eliteserien for en ukes tid siden. Trøsten til den tyske treneren var at de hadde hjemmekamp til slutt. Det er alltid en fordel, og det er ikke bare, bare å spille returkamp i Leipzig med fullsatt hall og en helt ellevill stemning. Den stemningen vil nok Storhamar få en smakebit på den første helga i november, siden mange av Leipzig-fansen kommer til å ta turen til Hamar.

- Om Storhamar skal ta seg videre i E-cupen, er det helt nødvendig å ha en del mål å gå på. I returkampen blir trykket tøft, både på og utenfor banen, sier Else-Marthe Sørlie Lybekk som har takket nei til videre landslagsspill. Denne gangen sannsynligvis for godt.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat