16. des
 
- Må få bedre fasiliteter
Bent Svele kjenner norsk topphåndball bedre enn de fleste. Han mener at en bedring av hallsituasjonen også vil bety mye for levevilkårene til norsk håndball.

Publisert: 12.nov.2008 06.24
Oppdatert: -
HAMAR: TV2-ekspert og Storhamar-trener Bent Svele ser ikke bort fra at det som har skjedd i Byåsen, kan være et forvarsel på at det kan komme dårlige tider også for andre klubber.

- Det kan godt skje, men jeg vet også at noen allerede har tatt høyde for å redusere kostnadene, sier Svele som også synes det blir spennende å se hvordan forbundet reagerer.
Han mener også at klubbene må jobbe enda mer med produktene sine, og en stor forbedring av hallsituasjonene vil ha stor betydning.
- For Storhamars del, så trenger klubben fasiliteter til å ta i mot publikum i Prestrudhallen. Det går ett år, og det går to år på dispensasjon, men nå er det viktig at Hamars politikere tar et standpunkt til arenabiten.
- Skal Storhamar overleve over tid, er det helt nødvendig med bedre fasiliteter, og det skal bli spennende å se om Hamar kommune ønsker kvinneidrett i Hamar, sier Bent Svele.
Han synes også det er viktig at klubbene begynner med seg selv, og det er en nødvendighet at forbundet og klubbene jobber sammen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke