buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
- Må forholde oss til internasjonale terminlister
I Norges Håndballforbund forstår man at kamputsettelsene i eliteserien blir en utfordring for klubbene. Kirsten Birkeland sier at årsaken til endringene er forandringer i den internasjonale terminlista.

Publisert: 23.okt.2009 05:27
Oppdatert: -
HAMAR: Norges Håndballforbund har fått en del pepper etter at det ble endringer i terminlistene i kvinnenes eliteserie.

PR- og informasjonsmedarbeider Kirsten Birkeland sier til HA-sporten at det i håndballforbundet er forståelse for at klubbene synes at oppsettet nå er blitt så dårlig.
- Men det er ikke blitt slik fordi det er planlagt ekstremt dårlig, fastslår Birkeland.
- Vi må forholde oss til internasjonale terminlister, og i et ekstremt trangt program ble det lagt på ei ekstra E-cuprunde. Det førte igjen til at håndball-VM ble forskjøvet ei uke fra 28. november.
- Når ble det bestemt?
- Tidlig på sommeren etter at planleggingen av den norske terminlisten hadde startet. Klubbene fikk da beskjed om at serierunden den 25. november ble lagt inn med et forbehold.
- Jeg skjønner at endringene blir en utfordring, og det blir spesielt når pausen i seriespillet blir så lang. Men vi greier ikke å flytte internasjonale terminlister, og vi må forholde oss til dem hvis vi vil være med i internasjonal håndball med landslagene våre.
- Ni ukers opphold er ikke bra?
- Absolutt ikke, sier Birkeland.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat