buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
- Må ha en topp- dag for å gå videre
Storhamars eliteserielag greide det ikke. Nå er det U20-jentene som skal prøve å ta seg fram til cupfinalen i Spektrum i romjula.

Publisert: 29.okt.2009 05:20
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar-trener Reidar Møistad er klar på at laget hans må ha en toppdag i kveldens kvartfinale for å komme videre i junior-NM for U20-lag.

- Vi møter Nordstrand, og det betyr at vi møter NM-favoritten. Tar vi dem, kan det gå hele veien til Spektrum. Men Nordstrand er veldig sterke. Vi møter omtrent hele eliteserielaget deres. Fire av Nordstrand-jentene spiller på J90-landslaget og to, tre spillere er på J88-landslaget, sier Møistad.
- Vi må sette vår lit til de to unge keeperne våre, Sara Haugli (17) og Marlene Andersen (18). De blir viktige i kveldens kamp, sier Møistad.
Han mønstrer et ungt lag med mange 17- og 18-åringer, men Storhamar stiller også med fire jenter med eliteserieerfaring i Prestrudhallen i kveld. Maja Jakobsen, Guro Jakobsen, Linn-Marie Birkeland og Marthe S. Johansen går i bresjen på U20-laget, og av disse er det bare Marthe som ikke holder U20-alderen neste år.
Med seier mot Nordstrand, tror Møistad det er mulig å komme til finalen. Da er vinneren av kvartfinalekampen mellom Båsen og Toten motstander.
- Vi må ha en maksdag og vel så det i kveld skal vi greie det som A-laget ikke maktet: å spille oss fram til finalen i Spektrum, sier Reidar Møistad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat