buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
HER SKAL KA­MIL­LA BLI BED­RE: Ka­mil­la Sund­moen har kom­met seg i po­si­sjon, men har av­slut­tet for dår­lig. Det hå­per hun end­rer seg mot Våg Vi­pers i hel­ga.
 
- Må opp flere hakk
Storhamar har slitt med avslutningene i sine to siste kamper. Mot Vipers må laget heve seg for å fortsette den gode statistikken i Prestrudhallen.

Publisert: 29.jan.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: - Det vi gjorde i Selbu sist, hoder ikke mot Våg Vipers, som er et atskillig bedre lag, sier Storhamar-kaptein Kamilla Sundmoen.
Våg Vipers har alltid vært en vanskelig motstander for Storhamar i Kristiansand. Like sikkert som kampene der nede har endt med tap, har Storhamar vunnet hjemme. Den statistikken vil Kamilla Sundmoen & co. gjerne fortsette med i Prestrudhallen.
Hva som gjør at kampene mot Våg blir enten eller om en spiller borte eller hjemme, har ikke Kamilla Sundmoen noen god forklaring på.
- Det kan kanskje ha noe med en lang bussreise å gjøre. Sju timer i buss er ikke ideelt verken for oss eller dem, men aller helst tror jeg det sitter i hodet.

Jevnere bak Larvik

- Vi har hatt taket på dem hjemme, men det er ingen automatikk i at det fortsetter. Vi må skjerpe avslutningene våre dersom vi skal ta poengene fra dem, sier Kamilla Sundmoen.
Selv med to poeng mot Vipers, tror Kamilla det kan bli hardt å spille seg til medalje i år. Fire poengs trekk fra Norges Håndballforbund på grunn av dårlig økonomi er en ting, men slik serien har utviklet seg, ser det heller ikke ut til at det er mye hjelp å hente fra andre klubber.

Alle slår alle

- Kampen der Tertnes slo Byåsen, gjorde det vanskelig for oss. I det hele tatt er det tegn som tyder på at nivået i eliteserien bak Larvik, er blitt jevnere det siste året. Byåsen har mistet mange etablerte spillere, samtidig som at de andre lagene er blitt litt bedre fra i fjor. Skal en nå helt opp, kan en ikke tillate seg å gi fra seg poeng mot lagene på nedre halvdel av tabellen, slik vi har gjort ved et par anledninger, sier Kamilla Sundmoen som mener Storhamar må ta sikte på å kjempe seg inn på en topp fire-femplassering. I så måte passet det bra at Flint slo Stabæk i uka.

Må stole på deg selv

Men først og fremst må Storhamar stole på seg selv og med hjemmebane og intensiv finpussing på avslutninger på trening, mener Kamilla at laget hennes bør være tilbake på det nivået laget viste mot Tertnes, der Storhamar vant en noe overraskende borteseier.
- Det handler mest om å få avslutningene til å sitte, sier kapteinen som også selv har hatt litt problemer det i det siste.

Sliter med kneet

- Jeg og mange andre har mistet litt av konsentrasjonen i avslutningsøyeblikket. Hva som gjør dette, er vanskelig å sette fingeren på. Selv har jeg slitt med et kne. For å avhjelpe og styrke dette, har jeg trent mye styrke. Kanskje det kan ha gjort meg litt tyngre i kroppen, men Jeg tror egentlig ikke det er der problemet ligger. Jeg kommer meg i posisjoner, men mislykkes likevel. Da er godt at vi har Anja Edin å sette innpå. Hun har væt stor i de siste kampene, sier Kamilla Sundmoen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat