10. des
TOPPSCORER: Marita Brennodden ble toppscorer for Storhamar med seks spillemål.
 
- Må spille bedre for å ta bronsen
Bækkelaget - Storhamar 22-24 Storhamars håndballdamer slet med å slå Bækkelaget som kjemper for å unngå nedrykk. Det gikk i rykk og napp, og trener Arne Senstad er klar på at det må bedre Storhamar-spill til for å vinne bronse mot Våg lørdag.

Publisert: 03.apr.2008 08.12
Oppdatert: -
OSLO: - Skal vi slå Våg, må vi være mer nøyaktige i spillet vårt. Jeg tror ikke vi slår dem hvis vi er like unøyaktige som i dag, sier Storhamar-treneren til HA-sporten.

Nyopprykkede Storhamar har alle muligheter til å krone en eventyrlig sesong med eliteseriebronse lørdag. Kamilla Sundmoen og hennes lagvenninner trenger ett poeng for å gå foran Stabæk på innbyrdes oppgjør - og dermed vinne bronse. Da er det bare storhetene Larvik og Byåsen som er bedre enn Storhamar i norsk topphåndball sesongen 2007/08.

Må forbedres
Hvem kunne ha drømt om noe sånn da Storhamar dro av gårde med en stall som egentlig var altfor liten denne sesongen?

Svar: Svært få. Om noen.
Men bronsen er ikke i boks ennå, og det er liten tvil om at prestasjonsnivået må opp på et mye jevnere nivå i Prestrud-hallen lørdag skal det bli medaljefest.
I går gikk det fryktelig trått mot Bækkelaget som kjemper en knallhard kamp for å unngå nedrykk.
Men det var også gode perioder, og det var de som reddet dagen for Storhamar.
Perioder der Heidi Tjugum slo til med matchvinnende redninger. Perioder der Inger Senstad var glimrende. Perioder der Kamilla Sundmoen var god. Perioder der Marita Brennodden slo til med viktige mål fra vingen.

Og noen lynglimt av Izabela Duda: Som da hun sendte av gårde to glimrende, presise kontringspasninger som Brennodden scoret på i en meget viktig og avgjørende fase av kampen.
Duda-mål etter 37.07
Det var glimt av godt håndballspill, men dessverre var periodene da tingene gikk på tverke, enda flere.

Og så skjedde det som knapt kan ha skjedd siden Izabela Duda kom til Storhamar. Det gikk over en omgang før hun scoret ett eneste mål! Da hadde hun til og med prøvd seg fra straffemerket!
- Vi må bare akseptere at Iza ikke scorer så mye hver gang. Hun har lett for å være litt nede etter å ha vært med det polske landslaget, og i dag var hun ikke i nærheten av det hun er god for, fastslår Arne Senstad.
Han gledet seg over den viktige seieren. Bevares.

Kampmodus
- Den eneste innvendingen jeg har, er at vi ikke gjennomfører kampen skikkelig. Vi har hatt god tid hjemme til å jobbe med detaljer - og gjøre oss mentalt klare til denne kampen. Men jeg synes ikke jentene var i skikkelig kampmodus mot Bækkelaget. Vi gjør for mange individuelle feil og for mange lagfeil, og vi er nødt til å være enda hvassere lørdag. Ikke så mye av og på som i dag, sier Storhamar-treneren, som var veldig godt fornøyd med at Heidi Tjugum sto fram med noen avgjørende redninger. Igjen.

- Tar dere bronsen lørdag?
- Nå har vi i alle fall muligheten. Men skal vi slå Våg, må vi være mer nøyaktige i spillet vårt enn i dag, sier Senstad.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke