buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
JUBEL?: Får Stine Lidén (fra venstre), Linn-Marie Birkeland og Betina Riegelhuth noe å juble for i kveld?Foto: Henning Rugsveen
 
- Må stanses i ankomsten
To svært viktige kamponsdager står på programmet til Storhamar Håndball: Tertnes i dag og Byåsen neste onsdag kan bli avgjørende for sølvkampen.

Publisert: 12.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
Hamar
Storhamars målvakt, Stine Lidén har som vanlig finsiktet Tertnes-jentenes skuddrepertoar før dagens kamp i Bergen.
- Tertnes er et lag som passer oss bra, og vi spiller nesten alltid jevnt mot dem. Men det blir viktig å stå i mot dem i ankomstspillet. Der er de ekstremt gode, sier Stine Lidén.
Hun personifiserer kontraspillet til Tertnes med Linn Gossé, som hun mener alltid gjør gode kamper.
Tidligere har det hurtige angrepsspillet vært Storhamars store styrke, men slik har det ikke vært ofte denne sesongen.
- Vi har variert fra kamp til kamp, men nå håper jeg vi finner tilbake til det gode angrepsspillet vårt. Vi var godt i gang i 1. omgang mot Vipers, men så kom det en periode på 13 minutter i 2. omgang uten at vi greide å score. Det virket som om vi plutselig ble usikre, sier Lidén, som sammen med fem andre Storhamar-spillere skal lade opp på landslagssamling til helgen før den nye viktige kampen mot Byåsen neste onsdag.
- Det blir en tøff og intens periode, men det er jo kjempemoro å få være med på landslagssamlinger også. Spesielt når det er så mange av oss, sier Stine Lidén.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat