7. des
 
- Må ta med oss entusiasmen
Storhamar-trener Arne Senstad er sterk i troen på at Storhamar kan gå til selve finalen i helgens håndballsluttspill. Men han advarer mot å ta for lett på oppgaven.

Publisert: 30.apr.2009 05.29
Oppdatert: -
HAMAR: - For å slå Våg i semifinalen må vi gjøre som vi har gjort mot Våg to ganger tidligere denne sesongen, sier Senstad og viser til to seirer: 28-22 hjemme og 28-24 borte.

- Våg er best når de spiller et offensivt forsvar, og vi har da også et grunnspill som fungerer godt mot offensivt og nedgruppert forsvar. Våg har vært det mest typiske 3-2-1-laget i serien. Jeg føler det passer oss bra. Offensivt er vi godt forberedt, mener Storhamar-treneren.
- I forsvar har vi byttet på å spille offensivt og 6-0, men det offensive fungerer best. Mot Gjerpen gikk vi ut i en 3-2-1-formasjon, men uansett blir det aller viktigste å videreføre gutsen og entusiasmen vi har vist i spillet i de tre siste omgangene mot Gjerpen. Det er dumt å kaste bort muligheten til finalespill når vi møter Våg, sier Senstad.
Han er samtidig veldig oppmerksom på at spillerne kan gå i fella hvis de tror finaleplassen er i boks allerede.
- Det er fullt mulig å tape for Våg, men gjør vi jobben vår, får vi en fantastisk mulighet lørdag, sier Senstad, som synes Storhamar har levert en strålende sesong.
- Det vi har prestert i år, er en langt større prestasjon enn vi gjorde i fjor, fastslår Storhamar-treneren.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke