buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
- Mener noe med Maja

Publisert: 31.des.2009 05:20
Oppdatert: -
OSLO: Tapende NM-finalist, Byåsen, ser seg om etter forsterkninger, og klubbens sportslige leder mener Storhamars Maja Jakobsen vil passe godt inn i Byåsens håndballfilosofi.
- Vi mener absolutt noe med henvendelsen på Maja Jakobsen, sier Byåsens sportslige leder, Geir A. Helbostad til HA-sporten.

I Byåsen ser man for seg at Storhamar-spilleren kan være en svært aktuell kandidat på høyresiden.
- Foreløpig har kontakten bare vært på det innledende stadiet, og Maja må naturligvis gjøre seg opp en mening om hun vil til Byåsen eller ei.
- Vår nye trener Valeri Putans er veldig flink med unge spillere, og Maja er en spillertype som vil passe godt i vår filosofi, sier Helbostad.
Valeri Putins er også den samme treneren som Maja Jakobsen har på LK90-landslaget, og Helbostad sier at Byåsen også har Majas landslagskolleger Stine Bredal Oftedal og Amanda Kurtovic i kikkerten.
Byåsen har ikke gitt Maja Jakobsen noen svarfrist, men ifølge klubbens sportslige leder vil Valeri Putans ta en prat med Maja etter hvert.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat