24. okt
NY KAMP: Rann­veig Hau­gen skal ut i ny kamp for Leip­zig i Cham­pi­ons Lea­gue i et­ter­mid­dag.Foto: Mat­tis Røh­ne
 
- Mer trøkk i Champions League
Rannveig Haugen (26) har vært med på å vinne to av to kamper i håndballens Champions League med Leipzig. I dag møter de Hypo Niederösterreich.

Publisert: 23.okt.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Hamar-jenta trives både på og utenfor håndballbanen i Leipzig, og spill i Champions League har vært en ny og hyggelig erfaring.
- Jeg merker jo at det er litt større. Trøkket er et helt annet, og vi er i en gruppe der alle kan slå alle forteller Haugen.

Hypo Niederösterreich
Laget hennes har slått både Itxako Reyno De Navarra og Korvex i de to første Champions League-oppgjørene, og i ettermiddag kommer Hypo Niederösterreich til Leipzig.
- Hvor fornøyd er du med egne prestasjoner?
- I den første Champions League-kampen spilte jeg mye, men fikk ikke like mye tid i den andre. Trener Heine Jensen ønsker ikke å bytte så mye i forsvar og angrep, og nå jobber jeg med angrepsspillet mitt.

Må være tålmodig
- Heine har sagt jeg må være tålmodig. Skuddet sitter, men jeg har mer å gå på i timingen og å ha det riktige trøkket på motstanderens forsvar. Jeg synes det går bedre og bedre, og nå har jeg endelig muligheten til å bli en toveisspiller igjen, sier Rannveig.
Med kamper onsdag og søndag har tiden stort sett gått med til reising, kamper og restitusjon.
I dag spiller hun hjemme i Leipzig. Den nærmeste familien er på besøk, og følger kampen.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke