13. des
POPULÆRE: Finn Paulsen opplever at Storhamars håndballdamer er populære, men han skulle gjerne ha hatt en større hall å selge sponsorreklame i.
 
- Mulig å doble inntektene
Det er ikke bare sportslig Storhamars håndballkvinner møter sin begrensning i Prestrudhallen. Finn Paulsen mener det kan være mulig å doble både publikumsinntekter og sponsorinntekter i en større hall.

Publisert: 08.mai.2008 12.26
Oppdatert: -

HAMAR: - Det er sterk konkurranse om sponsormarkedet i Hamar for tiden, men jeg har et positivt produkt å selge, sier Finn Paulsen, som er i gang med å selge bronsejentene i årets eliteserie i håndball.
Opp til fire millioner
Før denne eventyrlige sesongen solgte Paulsen Storhamar-jentene for drøyt tre millioner kroner.

- Og da solgte jeg verken et bronselag eller tv-kamper, fastslår salgsmannen. Nå har han som mål å passere fire millioner kroner.
Mange av de avtalene Storhamar fikk foran denne sesongen går videre, og Paulsen skulle gjerne ha hatt enda mer å selge.
- Men det er faktisk hallkapasiteten i Prestrudhallen som er begrensningen nå, sier han.
- Jeg har ingen fasit og skal være forsiktig med å være for bombastisk, men at det på sikt skal være mulig å doble dagens sponsor- og publikumsinntekter, det tror jeg er mulig. Potensialet er naturligvis mye større i en større hall.

Reklame rundt banen
- I dag har vi ikke muligheter til å ha reklame rundt hele banen i Prestrudhallen. Publikumssiden er ikke salgbar, men den dagen vi har en hall med tribuner på begge sider, har vi plutselig to langsider og to kortsider å selge reklame på. Da er det også tv-kamera på begge sider av banen når vi har tv-kamper, og det vil naturligvis bety mye for samarbeidspartnerne våre, sier Paulsen.
VIP-facilitetene
I dagens hall møter han også begrensninger i VIP-facilitetene.

- Gode VIP-faciliteter og god pleie av sponsorene blir viktigere og viktigere. Det har fotballen gjort noe med. Vi har et VIP-rom med plass til 70 samarbeidspartnere, som før kampene får besøk av treneren som forteller om hvordan laget skal opptre i kampen. Dette er veldig bra. Men når det er store kamper og mye folk, blir det også dårligere med plass på tribunene for samarbeidspartnerne, sier Finn Paulsen, som drømmer om større hall og større salgsflater.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke