buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
- Nå er det opp til Iza
I morgen er Izabela Duda tilbake på parketten i Prestrudhallen mot Tertnes. Arne Senstad er klar på at den polske jenta ikke får noen gratisbillett i førstesekseren. Nå er det opp til Iza selv å tråkke til, sier Senstad.

Publisert: 24.okt.2009 05:02
Oppdatert: -
HAMAR: - Nå har jeg fått klarsignal både fra lege og fysioterapeut om at Iza er spilleklar, og da er det ingen grunn til at jeg skal holde igjen, sier Storhamar-treneren til HA-sporten.

- Det handler om at Iza er trygg nok til å tråkke til for fullt, og hun må vise at hun er helt med igjen og tør å gå til. Jeg spiller naturligvis med det laget jeg synes er best, men nå har Iza gjort jobben sin, og hun stiller på linje med de andre, sier Senstad.

Fortsatt uklart
For Storhamars-supportere kan kampen i morgen bli den siste anledningen til å se Duda og kompani i seriespill på hjemmebane i år. Som kjent, kan to serierunder bli utsatt på grunn av håndball-VM.

Storhamar og flere andre eliteserieklubber har gitt uttrykk for sin misnøye med kampoppsettet, og de håper fortsatt på å få spille serierunden 25. november.
Nå skal arbeidsutvalget i Norges Håndballforbund se på saken, og for Storhamars vedkommende er det spørsmål om hjemmekampen mot Gjerpen blir spilt 25. november eller neste år.

Fjorårets bronselag
Uansett er det Tertnes som kommer til Hamar i morgen. Det betyr et møte mellom de to lagene som kom på plassene etter Larvik og Byåsen i fjor.

Både Tertnes og Storhamar har også som mål å ta medalje i årets serie, og Arne Senstad er klar på at Storhamar må levere jevnt bedre takter enn mot Stabæk for å ta begge poengene.
- På vårt beste har vi vært veldig gode, men det har variert for mye, sier Arne Senstad.
- Nøkkelen er forsvarsspillet. Når vi ikke demmer opp godt nok bak, er vi også avhengig av å score mange mål. Og når ikke forsvarsarbeidet sitter, går det også ut over angrepsspillet vårt. Vi slapp inn 27 mål mot Stabæk, og det er altfor mye. Tertnes er såpass gode at de kan straffe oss hardt hvis vi ikke gjør en skikkelig forsvarsjobb. På en dårlig dag, taper vi med ti mål for Tertnes, mens vi kan slå dem med ti på en god dag.
- Det handler om stabilitet bakover, fastslår Senstad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat