buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
storhamar
 
- Nå får vi se om vi er gode nok
Storhamar håndball ligger an til pluss i regnskapet for 2010. I kveld må de i pluss også på tabellen. Den neste uka vil vise Arne Senstad om jentene er gode nok.

Publisert: 06.okt.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: - Vi har tre viktige kamper på ei uke nå, i forhold til å komme opp i seks poeng og komme skikkelig i gang med sesongen. Nå får vi se om vi er tøffe nok etter en start der det har svingt litt mye, sier Storhamar-treneren.
Laget har utlignet de fire minuspoengene de startet med denne sesongen, men tapet mot Våg i Kristiansand gjorde at de mistet ytterligere poeng til de beste lagene.
Dermed er laget fem poeng bak Tertnes og kveldens motstander Stabæk etter tre serierunder.
Det er to og en halv uke siden forrige seriekamp når lagene møtes i Nadderudhallen, og det skaper litt usikkerhet på styrkeforholdet i forhold til hvor lagene står etter landslagspausa.
- For vår del er alle som var med sist spilleklare. Tone Wølner er ikke spilleklar ennå, men denne gang er Lene Jøranli med og backer opp Sara Haugli i mål. Vi har fått til en rullerende ordning med gjestemålvakter som blir bra, smiler Senstad.
Storhamar og Stabæk har møttes flere ganger i sommer, med varierende resultater.
- Det er et ungt lag med mange yngre landslagsspillere, fart og teknikk. Det handler om å være gode sjøl, og vi er på gang, fastslår Storhamar-treneren.
Hjemmelaget imponerte i serieåpningen med to strake seirer mot Sola og Flint. Så har det stokket seg litt, med uavgjort mot Levanger og tap for 1. divisjonslaget Njård i cupen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat