buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
- Nå tar vi bronsemedaljen, mener kaptein Sundmoen

Publisert: 11.mar.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar dro i land to poeng mot Njård uten problemer. I Bergen ble det litt av en thriller da Storhamars to hardeste konkurrenter om seriebronsen var i aksjon.
Nordstrand var en stund oppe i firemålsledelse i 2. omgang (26-22), men så satte Tertnes inn en skikkelig sluttspurt. Bergenserne kom à jour på 26-26, og dro til slutt i land en 28-17- seier.
Tertnes-seier passet også Storhamar best, for foran denne serierunde hadde Hamar-laget fire poengs forsprang på Nordstrand og fem på Tertnes. Nå leder Storhamar bronsekampen med fem poengs margin til bergenslaget og seks til Nordstrand.
- Jeg har sagt at bronsen er vår nå. Det må vi tørre å si, ellers er vi pinglete, sier Storhamar-kaptein Kamilla Sundmoen.
Skal bronsen glippe, må Storhamar tape to kamper og spille en uavgjort hvis Tertnes vinner resten. Storhamar har unektelig et meget godt utgangspunkt fire serierunder før slutt, og laget har igjen Levanger hjemme, Gjerpen borte, Vipers borte og Gjøvik og Vardal hjemme.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat