buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
BØT­TE­BAL­LETT: Tri­ne Lar­sen og Ole Erik Hul­le­berg er ikke ak­ku­rat stolt av å ha en eli­te­se­rie­are­na der bøt­te­ne hen­ger un­der lek­ka­sjer i ta­ket for at par­ket­ten ikke skal bli øde­lagt.Foto: Ter­je Midt­tun
 
- Nettoinvestering på 18 mill.
Ifølge Ole Erik Hulleberg, vil en utvidelse av Prestrudhallen kreve en nettoinvestering på 18 millioner kroner.

Publisert: 11.des.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Da har Hulleberg gjort fratrekk for merverdiavgift, reduserte fyringsutgifter og tilskudd av spillemidler. I tillegg til denne summen kommer en nødvendig rehabilitering av taket på Prestrudhallen. Taket må det, ifølge Hulleberg, gjøres noe med snart, uansett. Hvis ikke vil hallen råtne på rot.
Storhamar håndball har vært i kontakt med Storhamar videregående skole om et samarbeid om utnyttelse av hallkapasiteten.
- Skolen skal være interessert i å flytte deler av sin virksomhet til hallen, og da tenkes det først og fremst på en planlagt håndballinje ved skolen. De vil kunne få klasserom, kjøkkenfasiliteter og fri adgang til å trene i hallen på dagtid. I tillegg vil også Prestrud skole benytte hallen på dagtid, noe som øker utnyttelsesgraden betydelig, sier Hulleberg.
- En utbedret hall, der en ser for seg bedre tilskuerfasiliteter i form av teleskoptribuner, vil også bidra til at publikum kommer tilbake på Storhamars eliteseriekamper. Vi har mistet 190 tilskuere i snitt per kamp siden det første året i eliteserien. Tilbakemeldinger til oss, bekrefter at det er fasilitetene som er årsaken. Folk orker ikke å stå rett opp og ned i tre timer for først å sikre seg plass, deretter å se håndball, sier daglig leder, Trine Larsen.
På økonomisiden er det også et tankekors at heller ikke samarbeidspartnerne møter opp i Prestrudhallen til kamper. De orker heller ikke å stå stille i tre timer.
- Hvis vi skal kunne bygge relasjoner til samarbeidspartnerne over tid, vil vi gjerne ha dem til stede på kamper, sier daglig leder Trine Larsen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat