buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
RØDT: Bent Svele på vei ut av banen idet han får rødt kort pluss to minutter av dommer Kjersti Arntsen.Foto: Mattis Røhne
 
- Opplevde Bent Svele som truende
Storhamar - Tertnes 27-29 Dommerparet Kjersti Arntsen og Ida Gullaksen rapporterer Storhamars lagleder Bent Svele. Arntsen opplevde Svele som truende etter at hun hadde gitt ham rødt kort. Svele selv avviser på det sterkeste å ha vært truende.

Publisert: 04.apr.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: - Jeg opplever Svele som truende idet han kommer mot meg. Vi vil ikke ha det slik på ei håndballbane, sier Kjersti Arntsen til HA-sporten.
- Truende? spør Bent Svele når vi forteller hva han blir rapportert for.
- Opplevde hun meg som truende? Den beskrivelsen kjenner jeg meg rett og slett ikke igjen i. Da må jeg ha virket truende for de andre som var i hallen også.

- Dømte drittdårlig

- Da hele hallen ropte «skritt» på en Tertnes-spiller, gjorde jeg det samme og fikk rødt kort. Da jeg ble sendt opp på tribunen, sa jeg at jeg syntes de hadde dømt drittdårlig, og så gikk jeg ut av hallen. Jeg stoppet ikke eller gjorde noe som helst, gikk bare ut av banen. Jeg opplevde ikke meg selv som truende, og synes det er synd hvis hun opplevde det slik. Dette synes jeg er rart, for jeg har ikke vært truende, understreker Svele.
Han fikk advarsel av Kjersti Arntsen tidlig i 1. omgang, og midtveis i 2. omgang ble Storhamar ilagt to minutters straff da Arne Senstad uttrykte sin misnøye. To minutter senere ble Svele sendt på tribunen med påfølgende rapport.
- Det vil alltid være en subjektiv mening om dømming, sier Ida Gullaksen når vi konfronterer dommerduoen med at Storhamars lagledere syntes de dømte dårlig.
- Vi vet vi gjør feil og er ydmyke på det. Men feil gjør alle. Vi fokuserer på oss selv, så håper vi andre også fokuserer på seg selv, sier Arntsen og Gullaksen.

- Latterlig, sier Senstad

- Dette er rett og slett latterlig. Bent går bare mot tribunen dit han ble sendt av dommerne, og fortsetter å si hva han synes om dømmingen. Det er jo ikke snakk om å være truende. Jeg synes dommerne oppfører seg klønete, sier Storhamar-trener Arne Senstad.
- Det er en latterlig vurdering og arrogansen fra begge dommerne, men det har jeg også vært med på fra de samme dommerne før denne sesongen. Jeg er klar over at både Bent og jeg er kjent for å være engasjerte på laglederbenken. Vi skal ta det, og jobbe med oss selv på det området, men det går også an for dommere å overhøre en del ting.

- Se på videoen

- Bent og jeg skal ta tak i oss selv, men det må være lov å vise engasjement innenfor visse rammer. Hvis vi ser på videoen fra kampen, så vil vi se at Storhamar gjøre mange feil, men det gjør dommerne også, sier Senstad.
For han var heller ikke fornøyd med laget sitt heller mot Tertnes.
- Selv om dommeravgjørelsene går i mot, er det først og fremst vi selv som ikke løser dette på en god nok måte. Det svinger for mye, veksler fra topp til bunn fra kamp til kamp - og i selve kampen, mener Arne Senstad.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat