buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Selvkritisk: Stine Lidén tok på seg skylda etter tapet mot Byåsen for en uke siden. I kveld vil hun ha revansje mot Tertnes. Her fra et tøft møte med Larvik forrige sesong.fOTO: kAI kRISTIANSEN
 
- På tide at vi reiser oss igjen
Kaptein Stine Lidén mener det er på tide at Storhamar begynner å prestere igjen. I kveld venter Tertnes.

Publisert: 14.jan.2015 14:46
Oppdatert: 20.jan.2015 13:02

Spillere, trenere og ledere i Storhamar har brukt tida etter tapet mot Byåsen godt. Så godt at målvakten tror på seier mot Tertnes.

- Vi har fått snakket skikkelig sammen etter den svake kampen mot Byåsen, og iblant er det nødvendig, sier Lidén som ikke ønsker å fortelle noe fra hva som har blitt sagt.

DIREKTE: h-a.no sender kampen direkte kl.18. Her kan du chatte med vår reporter!

Finne igjen galskapen

- Det holder vi for oss selv, men vi er i alle fall enige om at vi må finne tilbake til oss sjøl og galskapen som har preget oss i våre gode perioder, sier målvakten.

Etter tapet mot Byåsen varslet daglig leder Erik Stensrud at han ønsket å utfordre spillere og trener. Ikke minst for å finne grunnen til at jentene framstår såpass veike i eget forsvar.- Lag i motgang trenger sårt en seier, og vi ska jobbe hardt for å få den i kveld. Tertnes er laget vi møtte i serieåpningen i Bergen (ettmålstap), og vi bruker denne som en ny åpning på sesongen, sier Lidén som vet hva som blir viktig i kveld.

Tette igjen bakover

- Vi skal starte med å sette forsvaret vårt, og så skal jeg forhåpentlig levere nok redninger aller bakerst, sier kapteinen som er nådeløs når hun vurderer sin egen innsats mellom stengene i hjemmemøtet med Byåsen.

- Jeg tok på meg skylda for tapet i garderoben etter kampen, innrømmer målvakten.- Jeg har spilt to elendige kamper så langt, og den andre kom mot Byåsen, sier en selvkritisk målvakt.

Uvant tabellposisjon

Før sesongen uttalte jentene fra Hamar vest at de håpet å være med i kampen om medaljene.

Situasjonen nå er en helt annen.- Dette er uvant for oss, men samtidig er jeg helt sikker på at vi er veldig mye bedre enn hva vi har fått ut så langt. Men for å komme skikkelig i gang er vi avhengig av å få en sårt tiltrengt seier. Da tror jeg det kan løsne skikkelig for oss, sier Stine Lidén.

- Gode samtaler

Daglig leder Erik Stensrud har hatt møter med både spillere og trenere den siste uka, og tror jentene kan komme tilbake på vinnersporet i kveld.

- Vi har brukt tida på å finne ut hva som feiler oss og hvordan vi skal finne tilbake spirit, innsats, entusiasme og spilleglede, forteller Stensrud.- Jeg håper og tror at Tertnes skal få testet seg mot et svært sultent Storhamar-lag, sier Stensrud.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat