buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
- Positiv til å møte Storhamar

Publisert: 08.jan.2010 05:03
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi er positive til å møte Storhamar Håndball og snakke om idrettshall, for også Storhamar videregående skole er på halljakt, sier rektor Eva Arnseth.

Hun er klar på at skolen, som har idrettsfag på timeplanen, ønsker seg en hall til idrettsformål.
- I dag leier vi tid i Ajerhallen, men vi trenger mer tid og ønsker derfor en dialog med andre som trenger hall. Det er veldig ålreit å kunne diskutere dette med flere, så er spørsmålet om Hamar kommune og Hedmark fylkeskommune kan se på et samarbeid, sier Arnseth.
Hun har forstått det slik at det ikke er aktuelt å bygge på den tidligere biltilsynstomta like ved skolen. Den eies nå av Statsbygg.
- Hva med plasseringen av en slik hall?
- Det er noe det vil være riktig å snakke om i det første møtet med Storhamar, sier Eva Arnseth, som understreker at Storhamar videregående skole i likhet med Storhamar Håndball har behov for mer hallkapasitet. I hvert fall slik behovet er ved skolen i dag,
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat