buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
GLEDER SEG: Arne Senstad gleder seg til å vise Nordstrand at Storhamar er det beste laget i kvartfinalen i NM.Foto: Mattis Røhne
 
- Skal vise at vi er best
Kvartfinalene i NM ble trukket i går. Arne Senstad sier seg mellomfornøyd med å ha fått Nordstrand som motstander.

Publisert: 01.okt.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi slapp unna et par av topplagene, men kunne samtidig fått noe vi kunne kalt en drømmetrekning ved å møte 1. divisjonslagene som er igjen. Nordstrand er vel et sted midt imellom, sier Arne Senstad.
Det er ikke lenge siden lagene møttes i Prestrudhallen. Da vant Storhamar en knepen ettmålsseier, etter blant annet mye dommersnakk.
- Vi møter helt sikkert et lag som er revansjesugne etter forrige kamp. De sa at de ble bortdømt i den kampen, men da foreslår jeg at de ser den en gang til på video. Det må være mangel på håndballforståelse ute og går. Men de må gjerne komme hit og gjøre et nytt forsøk på å slå oss. Vi skal vise dem at vi er blitt bedre nå, og at vi er det beste laget. Dette er en kamp vi gleder oss til, sier Senstad om kvartfinalen som skal spilles på hjemmebane innen 24. oktober.
Til den kampen er ikke lagets nye keeper, Tone Wølner, klar. Det er hun heller ikke til de tre neste seriekampene, som spilles i løpet av ei uke.
Hele trekningen:
Vinner Bjørnar/Tertnes/Selbu - Vipers Kristiansand,
Storhamar - Nordstrand,
Gjøvik - Njård,
Larvik - Byåsen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat