buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
DIRIGENTER: Nykommerne Anja Edin og Betina Rieglhuth blir to av Storhamars lederfigurer denne sesongen.
 
- Spennende kapteinsteam
Kamilla Sundmoen, Anja Edin og Betina Riegelhuth har fått utvidede lederfunksjoner av trener Arne Senstad. De tre er Storhamars nye kapteinsteam.

Publisert: 27.aug.2008 06:02
Oppdatert: -

HAMAR: - Dette er et resultat av en prosess vi har kjørt i Polen, og i sesongen 2008/09 er det Kamilla, Anja og Betina som skal styre Storhamar. De tre blir min forlengede arm på banen, og får utvidede lederfunksjoner. Et spennende valg, sier Arne Senstad til HA-sporten.
Spillerne bestemte
Han overlot til spillerne selv å velge sitt kapteinsteam, og treneren er veldig godt fornøyd med resultatet.

- Etter at Rannveig Haugen dro, hadde vi flere spennende typer å velge blant, og nå har vi fått en innbarket Storhamar-spiller og to spennende spillere utenfra som kapteiner. De tre har vist å beherske lederbiten på flere områder - både i forhold til det som skjer ute på banen og det sosiale. Helt klart et klokt valg, og dette er spillere som også vil bli sentrale i det oppbyggende spillet til Storhamar, fastslår Senstad.

Heidi Tjugum?
- Mange etterlyser kanskje den rutinerte veteranen Heidi Tjugum i en slik rolle.

- Hun ville ha vært et naturlig valg, men Heidi kommer ikke til å være med på alle treningsøktene. Dessuten er det en viktig oppgave for Heidi å holde seg selv i gang. Men det sier seg selv at vi skal bruke Heidi på alt det hun kan, sier Storhamar-treneren.
I dag tar han med seg laget sitt og reiser til Øvre Årdal for å spille 2. runde i cupen mot Jotun - et lag som i fjor ble nummer fem i sin 2. divisjonsavdeling.

Uten Izabela Duda
Storhamar stiller uten Izabela Duda i kveldens kamp. Toppscoreren fikk noen dager ekstra fri for å være igjen i hjemlandet etter treningsleiren i Polen. Iza ventes hjem torsdag.

Det er også høyst tvilsomt om Kamilla Sundmoen er kampklar. Hun fikk seg en smell i akillessenen på treningsleiren i Polen, og Arne Senstad ser ingen grunn til å ta noen sjanser med Kamilla mot Jotun.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat