buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Thorir Hergeirsson
 
- Storhamar blir nr. to hvis alt klaffer
- Med maksimal uttelling, kan Storhamar sikre seg andreplassen i årets eliteserie.

Publisert: 31.aug.2010 04:12
Oppdatert: -

OSLO: Det mener damelandslagstrener Thorir Hergeirsson.
- Men det blir mange om beinet i kampen om plassene bak Larvik i årets eliteserie. Byåsen er, som vanlig en sterk kandidat. Tertnes vil være med, det samme vil nok Nordstrand og det kan bli flere, sier Hergeirsson som ikke tør annet enn å gardere fullt opp.
- Det blir en jevn serie og mer spennende enn på mange år bak Larvik. Dette viser at eliteserien for damer er i utvikling og at mange klubber har et spennende potensial.
Hergeirsson framhever jobben som blir gjort ute i regionene og også sentralt, med på bygge både bredde og topp på damesiden i Håndball-Norge. Det merkes på kvaliteten i yngres avdelinger rundt i landet.
- Hva synes du om Larviks overlegenhet?
- Det er bra at noen lag har ambisjoner om å hevde seg også utenfor Norges grenser, men det er viktig at alle ikke kan være der. Noen må, av forskjellige årsaker, konsentrere seg om å drive aktivt og god rekrutteringsutvikling på lokalt plan. Stabæk er et veldig godt eksempel på det. Men det er flere meget gode eksempler som Stabæk. Klubber som Storhamar, Tertnes, Byåsen og Nordstrand er gode eksempler på enheter som driver godt utviklingsarbeid med unge talenter. Vi trenger disse klubbene også i norsk topphåndball, ikke nødvendigvis bare klubber som har en økonomi som gjør dem i stand til å konkurrere i større sammenhenger, sa landslagstreneren.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat