23. okt
 
- Storhamar har aldri vært bedre
Storhamar sto for underholdningen da de vant Vestfjorden Cup i håndball. I løpet av fem kamper scorer Storhamar 178 mål og slapp inn 99 mål.

Publisert: 31.aug.2009 05:02
Oppdatert: -
SÆTRE: Lørdag leverte de toppspill og fikk trampeklapp for sin kreativitet, der de utklasset konkurrentene.

Bent Svele har vært med i Storhamar-håndballen i ti år, og han har aldri sett Storhamar bedre enn nå.
- Forsvarsspillet er det beste vi har gjort. Vi har strevet med dette i tre år, og har ikke vært i nærheten av dette, sier Svele.
Hovedtrener Arne Senstad er imponert over at jentene spilte to så gode kamper etter hverandre lørdag.

Utklasset topplag
Først ble Nordstrand utklasset med 39-16, og så fikk Stabæk så hatten passet med 45-19.

Glimrende spill av keeperne Stine Lidén og Lene Jøranli, sterkt forsvarsspill av hele laget, og en offensiv laginnsats med Anja Edin, Lise Løke og Betina Riegelhuth som sterke anførere.
- Det virker som vi begynner å stå mye bedre defensivt, vi ser bra ut og det må da være gøy å se laget spille med fine kontringer og flotte flyvere. Og så må vi ikke glemme at vi manglet et par spillere, sa Arne Senstad etter utklassingen av Stabæk.

Tøffere søndag
Storhamar fikk tøffere motstand i semifinalen mot fjorårets bronselag i serien, Tertnes. Men Storhamar dro i land en 34-26-seier i en kamp der Stine Lidén, Daria Boltromiuk og Maja Jakobsen var de mest framtredende spillerne hos Storhamar.

I finalen var Nordstrand veldig revansjesugne etter lørdagens kamp. Men de hadde i realiteten ikke sjanse denne gangen heller - selv om Storhamars feilprosent var høyere enn tidligere i turneringen.
- Vi var dårligere framover og litt mer rufsete bakover, men alt i alt har det vært ei veldig god håndballhelg, sier Arne Senstad.
- Vi har aldri hatt et høyere toppnivå enn nå. Kollektivet står sterkt fram, og det er veldig mange enkeltspillere som har hevet seg, sier Senstad.
Han gleder seg over at Daria Boltromiuk har tatt flere steg, og det samme er tilfellet med Stine Lidén som ble kåret til turneringens beste målvakt.
Prisen til beste utespiller gikk til Anja Edin.

Håndballfakta side 32
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke