buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
SEKS MÅL: Linn Marie Birkeland.
 
- Storhamar skal vinne kampen om sølvet
Linn-Marie Birkeland er overbevist om at Storhamar vinner sølv.

Publisert: 06.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
Hun storspilte fra sin kantposisjon og scoret seks mål. Etter kampen var hun naturligvis fornøyd både med poengene og måten kampen artet seg på.
- I den første omgangen spiller vi drømmehåndball, men jeg synes vi faller litt i den andre. Vi bør kunne fortsette å holde trykket oppe, sier Storhamars nr. 10.
Det eneste som gjelder for laget fra Hamar vest denne sesongen, er sølv i ligaen. Foreløpig ligger de godt an i forhold til hovedrivalene Tertnes og Byåsen.
- Kult å være med å kjempe om sølv. Oppskriften er jo å ta én kamp av gangen. Vi må vinne uansett hvilken motstand vi møter, sier Birkeland, som har stor tro på at sølvet til slutt havner i Hamar. - Vi har vært litt ustabile, men jeg har kjempetro på å vinne sølv denne sesongen, sier hun, og skyter inn:
- Sølvet skal være vårt!
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat