23. okt
VEIEN: Trener Arne Senstad mener Storhamar-spillerne har gjort en kjempeprestasjon. FOTO: HENNING RUGSVEEN.
 
- Storhamar står ved et veiskille
I dag møtes ledelsen i Storhamar Håndball for å diskutere neste sesong. Trener Arne Senstad mener klubben står ved et veiskille.

Publisert: 05.jan.2012 04:12
Oppdatert: -

Storhamar-treneren synes det er tungt å miste Edin til Larvik. Han har full forståelse for at hun ønsker å spille for verdens beste håndballag, men både han og jentene vil savne Anja.
- Vi mister en fantastisk håndballspiller og person. En markant personlighet, sier Senstad som håper klubben vil erstatte Anja med en spiller av hennes kaliber.
- Vi står ved et veiskille i forhold til resten av spillerne som ønsker å satse videre. Vi har spillere i klubben som har lyst til å kjempe i toppen og utvikle laget til noe, og det samme ønsker jeg som trener også. Jeg vet ikke om folk er klar over hvor bra prestasjon vi har gjort. Det skal jentene ha all ære for. De har vært kjempelojale, men det er ikke gitt at det varer evig. Nå blir det viktig å finne veien videre innenfor de rammene vi er underlagt av forbund og omgivelser, sier Senstad.
Skal legge planer
Senstad er under kontrakt også neste år, og vil ikke syte. Men han er veldig gira på å gjøre det så bra som mulig med Storhamar. I dag skal ledelsen i klubben ha det første møtet for å se på neste sesong, der bare Maja Jakobsen og Karoline Fredriksen har kontrakter som går videre fra inneværende sesong.
- Vi håper å beholde alle spillerne, og målet er å få en avklaring i løpet av februar, sier Storhamars daglig leder Erik Stensrud.
Lokale talenter
- Skal Anja Edin erstattes?
- I utgangspunktet ja.
- Med en kvalitetsspiller?
- Vi skal ha en blanding av lokale og regionale talenter samt gode nasjonale spillere. Vi trenger en miks, og må først og fremst se i egen klubb. Storhamar er fortsatt under overvåking, og det er begrenset hva vi kan gjøre. Vi fikk da også E-post fra forbundet da de registrerte at vi ønsker Gro Hammerseng og Anja. Men som jeg svarte, så kunne det jo være noen utenfor klubben som så nytten av å få Hammerseng til Storhamar.
Fortsatt overvåking
- Vil overvåkingen vedvare?
- Det er for tidlig å si noe om hvordan vi kommer ut av 2011, men vi jobber hele tiden med å finne nye inntektskilder. Vi skal ha et bra lag også neste sesong, men jeg er opptatt av at vi også kan få fram noen lokale spillere. Det er viktig å vise at det er mulig, og det tror jeg også samarbeidspartnerne våre synes er positivt, sier Stensrud.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke