9. des
MATCHTRENING: Storhamars nye målvakt, Lene Jøranli, møtte gamle lagvenninner i Toten i går.
 
- Trenger mer skuddtrening
Toten - Storhamar 25-39 Storhamars sportslige leder, Bertil Pålsrud, regner med å ha Lena Jøranli spilleklar til bortekampen mot Tertnes 14. januar. Fram til da er Storhamars nye målvakt opptatt av å få viktig skuddtrening.

Publisert: 29.des.2008 05.00
Oppdatert: -
LENA: I går var Lene Jøranli (24) tilbake i Totenhallen, der hun rykket opp i eliteserien med Toten i vår.

Hun sa nei til å fortsette i buret for totningene, og heller ikke Gjøvik og Vardal greide å friste målvakten som i stedet valgte å spille utpå for Redalen.
Men så kom gamletreneren Arne Senstad på banen da Storhamar ønsket å sikre seg dekning for en sjukemeldt Heidi Tjugum.

Toten var sjanseløse
I går var Lene med på å banke sine tidligere lagvenninner ettertrykkelig. Selv om Toten hadde fått med seg Sara Hausmann (eks Bækkelaget) på et comeback etter seks år uten håndball, og målvakten Tone Wølner, var eliteseriens bunnlag rett og slett sjanseløse.

Lene Jøranli og Stine Lidén sto halve kampen hver - som da de møtte guttelaget til Elverum i forrige uke.
- Det er morsomt å stå i mål igjen, men jeg trenger nok litt mer trening, og da først og fremst skuddtrening. Bortsett fra treningskampen mot Elverum, har jeg ikke stått i mål siden i april, sier Lene, som debuterte i eliteserien for Gjøvik og Vardal allerede som 16-åring.

Tre gode målvakter
- Lene viser at hun er like god som jeg regnet med, sier trener Arne Senstad, som står med tre gode målvakter når Heidi Tjugum kommer tilbake.

Akkurat det ser ikke Senstad på som noe problem. Snarere tvert imot.
Storhamars sportslige leder Bertil Pålsrud regner med å få registrert Lene Jøranlis overgang fra 1. januar, og dermed håper han også på at hun er spilleklar til bortekampen mot Tertnes 14. januar.

Inger Senstad god
Storhamar ledet 18-7 ved pause mot eliteseriekollegaen og vant til slutt med 39-25 - uten Heidi Tjugum, Izabela Duda, Daria Boltromiuk, Marthe S. Johansen og Anette Linaker Olsen.

Hadde Storhamar spilt med like god konsentrasjonen i hele kampen som i 1. omgang, kunne det blitt veldig stygge tapssifre for Toten.
Toten-jenta Inger Senstad lagde lekestue i den gamle hjemmearenaen i første del av matchen. I løpet av det første kvarteret scorte Inger sju mål for Storhamar mot gamleklubben.

håndballfaktaToten - Storhamar 25-39 (7-18)
LENA: Treningskamp i håndball for kvinner.
Totenhallen.
STORHAMARs LAG: Lene Jøranli, Stine Lidén (målvakter) - Kamilla Sundmoen 4, Maja Jakobsen 7, Lise Løke 3, Inger Senstad 8, Anja Edin 4, Betina Riegelhuth 6 (2), Marita Brennodden 2, Guro Jakobsen 4 (2), Trine Haugstad 1, Tove Elisabeth Rise.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke