16. des
LY­SE­RE: Stor­ha­mar Hånd­balls dag­li­ge le­der, Tri­ne Lar­sen, ser ly­se­re på li­sens­si­tua­sjo­nen for Stor­ha­mar et­ter sam­ta­len med for­bun­dets Per Ei­rik Mag­nus­sen i går. Her er hun sam­men med Anja Edin, Wen­che Alfei og Jan Åge Haug.
 
- Tror det går mot fornyet lisens
Trine Larsen i Storhamar Håndball fikk ny optimisme etter å ha snakket med Per Eirik Magnussen i håndballforbundet i går. Nå tror Storhamar det går mot fornyet eliteserielisens.

Publisert: 28.mai.2010 04.12
Oppdatert: -
HAMAR: I går fikk landets eliteserieklubber i håndball beskjed om hvor landet ligger i forhold til fornyelse av lisenser.
Storhamar er ikke blant de klubbene som har fått fornyet lisensen uten anmerkninger, og foreløpig er det ikke avklart hva som skjer med Hamar-laget.
Trine Larsen i Storhamar Håndball ble i går formiddag oppringt av Per Eirik Magnussen i Norges Håndballforbund (NHF), som fortalte hvordan situasjonen er for klubben.
Møte 8. juni
- Vi har ikke fått lisens ennå, men Magnussen fortalte at det heller i riktig retning; at det heller mot lisens, sier Storhamars daglige leder.
- Vi er innkalt til et nytt møte med forbundet 8. juni, og da ønsker de ha dokumentasjon på det vi driver med. Vi må bevise at dette ikke bare er en redningsaksjon, men at det er noe som vil vedvare. Det må være framtid i det, og Magnussen ønsker en full gjennomgang av planene våre, sier Trine Larsen til HA-sporten.
Fornyet optimisme
Hun fikk fornyet optimisme etter å ha snakket med Magnussen, men er veldig klar på at det må til mye beinhardt arbeid i tiden framover.
Klubben mangler ennå en god del av de 700.000 kronene som gjenstår på det nye, økte sponsorbudsjettet.
- Vi kommer fortsatt til å jobbe opp mot sponsorene, og vi har også samarbeidspartnere som hjelper oss med det. Vi har snakket med flere sponsorer som ønsker å bidra med mer, sier Larsen som sammen med Finn Paulsen skal ut og selge Storhamar.
Hun er klar over at en eliteserielisens kan inneholde reaksjoner, og det er ikke umulig at klubben vil være under skjerpet overvåking og få poengtrekk ved sesongstart.
Mange positive rapporter
Per Eirik Magnussen i NHF vil ikke foregripe noe som helst.
- Det er ikke snakk om å tildele lisenser over telefonen, men vi vil legge vekt på på det som har skjedd i klubben i 2010. Vi har fått mange positive rapporter fra Storhamar den siste tiden, men alt avhenger av det de legger fram på møtet 8. juni. Da ønsker vi en full gjennomgang av den økonomiske situasjonen, sier Magnussen.
Lisenskategorien, eventuelt poengtrekk, vil ifølge NHF utelukkende bli vurdert ut fra situasjonen per 31.12.2009.
Fornøyd leder
- Nå er jeg optimist. Jeg har tro på at vi skal få lisensen, sier Storhamar-leder Ole Erik Hulleberg.
- NHF ønsker å gå i gjennom dokumentasjonen som skal underbygge deres tro på at vi får det til. Og det er vi positive til. Det er hyggelig at de gir oss muligheten til å gjøre jobben selv, sier Hulleberg.
Han er forberedt på at Storhamar vil få en form for reaksjon, men nå tror han klubben får fortsette i eliteserien.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke