buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
- Tror ikke lisensen er i fare
Norges Håndballforbund ga for noen år siden Storhamar håndball dispensasjon fra gjeldende lisensvilkår under forutsetning av at Hamar kommune skulle utbedre hallen.

Publisert: 17.des.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Etter budsjettmøtet onsdag, er utbedringen skjøvet ut i evigheten. I alle fall til å begynne med.
Eliteserielisensen til Storhamar går ut etter denne sesongen. Da må klubben søke på nytt og håndballeder i Storhamar, Ole Erik Hulleberg, kan ikke tenke seg at Håndballforbundet legger hindringer i vegen for en ny dispensasjon.
- Jeg vil synes det er utrolig rart om den skal ryke etter det som er skjedd det siste året. Norges Håndballforbund nektet å være på akkorden vår tidligere i år, med det resultatet at Vikinglauget kjøpte opp gjelda fra forbundet. At de skal nekte oss lisens på grunn av hallen, har jeg ingen tro på, sier Hulleberg som regner med lisensen er grei dersom Storhamar klarer å levere ei krone i overskudd.
Hulleberg mener det er oppsiktsvekkende at Storhamar har klart å snu et underskudd fra 2,6 millioner kroner i fjor, til et tilnærmet nullresultat i år. Han opplyser at klubben i 2010, styrer mot null, eller kanskje et lite underskudd.
- Vi jobber hardt for å komme i pluss, sier han.
Om Storhamar skulle bli nektet å spille hjemmekampene sine i Prestrudhallen, er Terningen Arena, Stangehallen og Hamar OL-Amfi alternativer, men dette vil bli dyrere for de gule og blå.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat