13. des
ØNSKET: Byåsen har kommet med forespørsler om å hente Storhamars Anja Edin og Maja Jakobsen på lån ut sesongen. Storhamar reagerer på at trønderne tok kontakt med spilleren før klubben.
 
- Uaktuelt å leie ut Anja og Maja
Storhamar reagerer Byåsen er interessert i å leie Anja Edin og Maja Jakobsen ut den inneværende håndballsesongen. Helt uaktuelt, er svaret fra Storhamar, som ikke liker at Byåsen kontaktet Anja før de orienterte Storhamar.

Publisert: 15.jan.2010 05.06
Oppdatert: -

HAMAR: - Vi har gitt Byåsen beskjed om at vi trenger de spillerne vi har, sier Storhamars sportslige leder Jørn Lyberg.

Han sier til HA-sporten at det også vil gå et brev til Byåsen, med kopi til Norsk Topphåndball, om at Storhamar ikke liker at Byåsen har kontaktet Anja før de kontaktet Storhamar.
- Regelverket tilsier at klubb skal kontaktes før spilleren. Vi føler de reglene selv, og det må også Byåsen gjøre, sier Lyberg.

Byåsen beklager
Byåsens daglige leder Torbjørn Balstad sier han har beklaget ovenfor Storhamar at de gjorde en feil.

- En person skulle sende mail til klubben og en annen skulle ta kontakt med spilleren. Beklageligvis gikk telefonen før mailen, og vi er helt enige i at det skal være ryddighet i slike saker, sier Balstad.
Bakgrunnen for at Byåsen ønsker å hente inn nye spillere nå, er at Gøril Snorroeggen må opereres etter mesterligakampen mot Leipzig. I tillegg blir Raja Toumi borte i lang tid for å spille i afrikamesterskapet for Tunisia.

Også Maja Jakobsen
Som kjent er Byåsen også interessert i å hente Storhamars lovende venstrehåndsskytter Maja Jakobsen til Trondheim.

- Er også hun ønsket allerede nå?
- Det er først og fremst med tanke på neste sesong vi har snakket med Maja, men hun er også blitt forespurt om å spille sesongen ut, sier Torbjørn Balstad.
- Vi trenger de spillerne vi har, og både Anja Edin og Maja Jakobsen har kontrakt med oss til 31. mai, sier Jørn Lyberg i Storhamar.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke