buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FORLØSENDE: Seieren over Njård gjorde godt for selvtilliten mener Kamilla Sundmoen.
 
- Undervurderer ikke Stabæk
Da Storhamar møtte Stabæk i Vestfjorden Cup i sommer, utklasset de bæringene med 45-19. Arne Senstad er veldig klar på at Stabæk ikke undervurderes i kveldens seriemøte.

Publisert: 21.okt.2009 05:14
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi slo Nordstrand med 23 mål i Vestfjorden Cup også, men vi tapte for dem i serien, sier Storhamar-treneren.

- Det er litt av det samme utgangspunkt nå, for Stabæk er ikke så dårlige som resultatet i sommerens kamp skulle tilsi. De har et ungt lag med mange gode, talentfulle spillere. Men de dagene vi er gode bakover, slår vi lag som Stabæk, sier Arne Senstad.

Har trent godt
Han fastslår at Storhamar har brukt landslagsoppholdet til å trene godt. På landslaget har Anja Edin levert bra spill, og Senstad ser fram til å få Anja tilbake på trening - i kveldens kamp i Nadderudhallen.

- For oss blir det igjen viktig å tette igjen bakover. Daria Boltromiuk spilte en av sine aller beste kamper for Storhamar mot Njård. Hun var bevegelig og god, og bandt forsvaret sammen på en flott måte. Jeg håper hun fortsetter der, sier Senstad.

Fikk selvtillit
Også Kamilla Sundmoen er klar på at Storhamar-jentene på være skikkelig på hogget mot Stabæk. Hun tar ingen ting gitt på forhånd.

- Stabæk har slått Nordstrand i serien, og vi har tapt mot dem, så det går opp og ned, sier Sundmoen.
- Har dere kommet skikkelig i gang igjen med seieren mot Njård sist?
- Jeg håper vi er blitt mer stabile, og den kampen var veldig forløsende. Spillet satt mye bedre og vi fikk opp tempoet. Jeg føler at kampen gjorde godt for selvtilliten, sier Kamilla Sundmoen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat