buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
UTEN FY­SISK TRE­NING: Nils Pet­ter En­gen un­der­søk­te Anja Edin i går kveld og var op­ti­mis­tisk med tan­ke på Sta­bæk-kam­pen, men Arne Sen­stad var ikke like over­be­vist. - Anja har nes­ten ikke fått trent fy­sisk den sis­te tida, og hun skal være
 
- Verst med Anja
Av de fem skadde spillerne som har spilt eliteseriehåndball for Storhamar denne sesongen, er skaden til Anja Edin den Storhamar-trener Arne Senstad frykter mest.

Publisert: 08.feb.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: I går kveld hadde Storhamar sendt bud på fysioterapeut og osteopat Nils Petter Engen for å få vite mer om spillernes helsetilstand. Det var spesielt tilstanden til Anja Edin, Tone Wølner, Izabela Duda og Sara Haugli som var i fokus i går. I tillegg har Gina Lorentzen trøbbel med et kne. Hun skal til MR i Oslo i dag og får et svar på om det er menisk eller korsbåndskade i løpet av onsdagen. I tillegg tråkket Sara Haugli over foran kampene i Spar-cupen i helga. Også Daria Boltromiuk var inne til undersøkelse. Hun ble operert for avrevet korsbånd sist sommer. Siden har hun ikke spilt en eneste håndballkamp. Hun har hatt store problemer med opptreninga.

Stabæk og halvannen uke

• Anja Edin sikter vi inn mot Stabæk-kampen om halvannen uke, men det kan hende hun trenger mer tid for sitt jumpers knee, sier Nils Petter Engen.
• Izabela Duda har overbelastet et leddbånd under foten og får foreskrevet innleggssåler. Skaden kommer trolig av skobytte.
• Tone Wølner ble påkjørt bakfra i bil før helga og pådro seg nakkesleng. Hun har vært til røntgen uten at legene fant noe annet enn det som trolig er gamle skader.
• Sara Haugli har overtråkk, men regnes som spilleklar om noen dager.
• Daria Boltromiuk har gått skadd hele sesongen og tiden framover er uviss for henne, sa altså Engen.

100 prosent friske

- Anja Edin har slitt lenge og åpnet nok for hardt etter forrige gang hun slet med den samme skaden i fjor høst. Nå må hun bare roe ned til dette blir bra, sa Arne Senstad som ikke likte situasjonen.
Anja har nemlig gått glipp av mye fysisk trening de siste ukene.
- Det er viktig at hun og alle de andre spillerne, er 100 prosent frisk før de spiller kamp igjen. Da er halvannen uke kort tid, sier Senstad som setter spørsmålstegn ved Engens optimisme.

Håper på Wølner

Når det gjelder Tone Wølner, håper Senstad på å ha henne på plass igjen ganske snart. Hun er øm i nakken og sto over gårsdagens trening, men hvis det ikke er noe annet enn muskelskader, bør hun være tilbake om noen dager.
Når det gjelder Iza både håper og regner Senstad med at hun står på banen mot Stabæk.
- Jeg vet det er forskjellige typer av slike skader, men vi håper i det lengste, sier Senstad,

MR gir svar

Om Gina Lorentzen vet verken Senstad eller noen andre noe som helst før hun har vært til MR. Det skal skje i Oslo i dag og svaret foreligger onsdag.
- Hennes skade kan være hva som helst, uten at jeg vil spekulere i det. Jeg bare håper det beste for oss.
- Uansett må vi spille med det laget vi har. Det gjør ikke situasjonen bedre for oss at Inger Senstad har spilt sin siste kamp for oss og at Marthe Johansen er borte på grunn av utdannelse. I en slik situasjon må de andre ta ansvaret og problemet er ikke kvaliteten på jentene som er spilleklare, men at troppen begynner å bli syltynn, sa Arne Senstad.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat