9. des
SPENT: Styreleder i Storhamar, Jan Åge Haug, er spent på politikernes innstilling til å gi klubben er ansvarlig lån på to millioner kroner.
 
- Vi håper på positive politikere
Storhamar Håndball-leder, Jan Åge Haug, setter nå sin lit til at Hamars politikerne skal si ja til et ansvarlig lån på to millioner kroner. Hvis ikke kan klubben risikere å gå konkurs.

Publisert: 28.jan.2010 05.04
Oppdatert: -

SELBU: Førstkommende onsdag skal Hamars politikere avgjøre om Storhamar Håndball skal gis et ansvarlig lån på to millioner kroner. Som HA skrev i går, fraråder rådmann Svein M. Skaaraas Hamars politikere å gi et slikt lån.
Ingen annen mulighet
- Vi er jo bare nødt til å vente på behandlingen i de politiske miljøene. Vi har presentert vår søknad til kommunen. Den er behandlet hos rådmannen, og for Storhamars del ser jeg ingen annen mulighet enn at vi nå oppnår en positiv behandling av politikerne.

- Har dere fått noen signaler fra politikerne?
- Det er vanskelig å si noe om det, men vi håper på et positivt vedtak.
- Er det kroken på døra ellers?
- Jeg kan ikke se at vi finner noen annen økonomisk redningsplanke på sikt, og det er dramatisk hvis Storhamar ikke kan drive på samme nivå som vi gjør nå.

- Har kontroll nå
- Har dere kontroll over økonomien nå?

- Vi har vært gjennom en ryddeprosess, og vi mener å ha kontroll. Det ville vært rart om det skulle dukke opp noen store saker nå. Vi har engasjert et meget kompetent regnskapsbyrå som har gått gjennom økonomien.
- Er det slutt på dagen hvis politikerne følger rådmannens anbefaling og sier nei til lånet på to millioner kroner i formannskapet onsdag?
- Hva styret gjør da, kan jeg ikke forskuttere, men vi krysser å fingrer og tær for at politikerne sier ja til lånet, sier Jan Åge Haug.
P.S. Du kan lese hva politikerne mener om saken på side 17.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke