buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TAPTE: Betina Riegelhuth og Daria Boltromiuk måtte seg seg slått av Nordtrand og Else-Marte Sørlie-Lybekk i går kveld.
 
- Vi kal være bedre enn dette
Nordstrand - Storhamar 30 - 26 (14-14) Man skulle ikke tro at Storhamar knuste Nordstrand 39-16 bare for tre uker siden. I går klarte ikke Storhamar-jentene å henge med da Nordstrand skrudde opp tempoet mot slutten.

Publisert: 21.sep.2009 05:03
Oppdatert: -
NORDSTRAND: I Vestfjorden Cup for tre uker siden slo Storhamar Nordstrand to ganger. Først i innledende spill (39-16) og deretter ble det firemålsseier i finalen. Siden da har det skjedd noe med laget til Arne Senstad.

- Vi er ikke gode nok, så enkelt er det. For tre uker herjet vi med dette laget, men nå virker det som vi er preget av et eller annet, uten at jeg helt klarer å sette fingeren på hva det er. Men skal være bedre enn dette, sier en svært skuffet Storhamar-trener.

Knallstart etter pause
Storhamar hadde grepet på kampen i perioder, men klarte aldri å holde på ledelsen. Lagene byttet på å føre an i første omgang, og til pause var stillingen 14-14.

Andre omgang startet storveis med tre Storhamar-scoringer, men igjen maktet de ikke å holde på ledelsen.
Det så ut til at det skulle fortsette i dette sporet, men halvveis ut i andre omgang - på stillingen 22-22 - satte Nordstrand opp tempoet. Anført av 18-åringe Amanda Kurtovic, med sine ti scoringer, og tidligere landslagsmålvakt, Jeanette Nilsen, som stod en kjempekamp, satte Nordstrand inn en sluttspurt som Storhamar ikke var i stand til å henge med på.
Det var en meget frustrert Arne Senstad som tok timeout da det stod 27-23 på måltavla. Den avstanden holdt Nordstrand kampen ut.
- I perioder spiller vi opp mot et akseptabelt nivå, men vi møter et lag som fighter og sloss, mens vi ikke er interesserte i å være med på det samme. Vi har kampen i perioder, men så mister vi rytmen og da blir vi straffet, sier Senstad.

Spiller ikke som et lag
Bertina Rigelhuth ble igjen Storhamars toppscorer - denne gang med fem scoringer. Den berømte magre trøsten.

- Dette er ikke gøy i det hele tatt. Vi er med i perioder, men så er vi veldig ikke-med ellers. Akkurat nå er jeg så utrolig skuffa, og jeg klarer ikke helt å sette ord på hva som gikk galt. Vi klarer ikke å spille som et lag, sier Rigelhuth, som ble toppscorer for tredje kamp på rad. I går delte hun toppscorertittelen med Marthe Johansen, som også nettet fem ganger.
- Vi sliter med mye av det samme som forrige match, men da klarte vi å vinne. Det er skikkelig skuffende, spesielt siden vi vet at vi er gode nok til å vinne. Vi har ikke tatt med oss det gode spillet fra oppkjøringa. Nordstrand er bedre enn oss i dag, men vi slo dem to ganger for tre uker siden, og skal være bedre enn det vi viser i dag, sier Rigelhuth.
Storhamars sesonginnleding har dermed ikke vært helt etter planen. Stortap hjemme mot Larvik, seier på en dårlig dag mot Selbu og firemålstap mot Nordstrand.
- Vi har hatt en slitsom sesonginnledning, men vi kan ikke gjøre annet enn å ta fatt i det og prøve å finne tilbake til det vi hadde før sesongstart, sier Senstad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat