buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
- Vi må være med fra start
I går hadde Storhamar-jentene sin første ordentlige trening etter den første kvartfinalen mot Gjerpen. Denne treningen benyttet Arne Senstad til å innprente at hele laget måtte være med fra første avkast i Prestrudhallen søndag.

Publisert: 25.apr.2009 05:13
Oppdatert: -
HAMAR: Det var ikke tilfelle i den første kampen. Storhamar var ikke ordentlig på nett før Senstad holdt en tordentale i pausen og beordret 3-2-1-forsvar.

- Det var først da at vi fikk tyngde framover på banen og flere lette mål.

Uavgjort i fjor
Om han følger samme oppskriften i morgendagens kamp, vil han ikke ha sagt noe om.

- Det ligger ikke i kortene at dette opplegget fungerer hver gang, men vi har et repertoar å ta av, sier Storhamar-treneren, som nekter plent å se på statistikken fra seriekampene, som forteller at Gjerpen er like sikre vinnere hjemme som Storhamar er det i innbyrdes oppgjør.
- Unntaket er uavgjortkampen i fjorårets kvartfinale. Og vi skal alle være veldig klar over at uavgjort sender oss ut av sluttspillet denne gangen. Derfor er det en ting som teller for oss: - Gå på banen og gjøre den jobben som skal og må gjøres. Vi må vinne med tre for å gå videre.

Gjerpen er et godt lag
At Gjerpen-jentene var pessimistiske på egne vegne etter kampen de vant med to lusne mål onsdag, legger ikke Arne Senstad vekt på i det hele tatt.

- Hvis de har tapt på forhånd, kan de like gjerne bli hjemme, men jeg kjenner Gjerpen såpass godt at jeg vet at de vil kjempe for en sluttspillplass på hjemmebane. Gjerpen er et godt lag, derfor kan vi ikke ta noen ting for gitt, sier Senstad, som trolig mønstrer det samme mannskapet i Prestrudhallen som han hadde med til Skien onsdag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat